POGODILA ME JE VEST O NJENOJ SMRTI! Brnabićeva se oprostila od saradnice: Navikli smo da se stalno viđamo, a sada je nema!


IZVOR: Republika - 11.09.2021 | 07:41


Premijerka Srbije Ana Brnabić potresnim rečima oprostila se od Olje Ćirić, načelnice Kancelarije za saradnju sa medijima Vlade Republike Srbije.

Foto: printscreen

Ana Brnabić, premijerka Srbije

Olja Ćirić, podsetimo, preminula je u 53 godini od posledica koronavirsa, a nije bila vakcinisan. Vest o njenom odlasku objavila je i Vlada Srbije.

- Ostaće zapamćena kao veliki profesionalac, koja je svojim radom i zalaganjem dala izuzetan doprinos pravovremenom informisanju građana o svim aktivnostima Vlade Republike Srbije - navedeno je u saopštenju iz Nemanjine 11.

I premijerka Srbije Ana Brnabić gostujući na TV Pink rekla je da je vest o smrti Ćirićeve jako pogodila.

- Pogodila me je mnogo vest o njenoj smrti, preminula je od koronavirusa... To je neki žal za mene, toliko je mnogo lako bilo spasiti nečiji život, ali eto. Navikli smo da je stalno viđamo, a sada je više nema - rekla je Ana Brnabić.

Kad je, pak, reč o borbi države protiv kovida 19, Brnabićeva je istakla da će se obratiti nakon sednice Kriznog štaba.

- Moj stav je da je država uradila mnogo više nego što su uradile sve države u svetu, izgradili smo tri bolnice, to je više od 2.000 kreveta. Nova kovid bolnica u Novom Sadu je bolja od one u Batajnici, najbolja moguća nega je ostvarena za naše građane - ističe premijerka Brnabić.