Poslanici PS-a regovali na uvrede Šormaza: Priključio se onima kojima smeta sve što je srpsko!


IZVOR: Republika - 22.08.2021 | 16:57


Poslanici Pokreta socijalista regovali na uvrede poslanika Dragana Šormaza koji je u dnevnom listu Danas izneo uvrede na račun ministra policije i predsednika Pokreta socijalista Aleksandra Vulina.

Foto: printscreen/N1

Dragan Šormaz

Narodni poslanik Bojan Torbica ističe da je to što se NATO lobista Šormaz ne slaže sa Vulinom dobra vest.

- Ne pada sneg da pokrije breg, već da svaka zverka pokaže trag, pa se tako i Dragan Šormaz priključio zavijanju i lavežu onih kojima smeta sve što je srpsko. 

To što se gospodin Šormaz, istaknuti NATO lobista i zagovarač ideje da je Srbiji mesto u NATO paktu, ne slaže sa stavovima Aleksandra Vulina i to što ga mnogo žulja  "srpski svet" je dobra vest za Srbiju i za sve Srbe. 

Naš lider Aleksandar Vulin zalaže se za slobodnu i suverenu Srbiju koja brine o svim Srbima, baš kao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i mi se tom politikom ponosimo. 
Gospodinu Šormazu ne smeta najava stvaranja "Velike Albanije", ne smeta mu ni plata od građana Srbije, ali mu smeta "srpski svet" i srpsko jedinstvo. 

Od svih mrzitelja Srba i Srbije, najgori su slučajni Srbi - odgovorio je narodni poslanik i potpredsednik Pokreta socijalista Bojan Torbica poslaniku SNS-a Draganu Šormazu koji je u dnevnom listu Danas izneo uvrede  na račun ministra policije i predsednika Pokreta socijalista Aleksandra Vulina. 

Na uvrede poslanika Šormaza reagovao je i Đorđe Komlenski, narodni poslanik i potpredsednik Pokreta socijalista.

- Valjda treba da si sa onima sa kojima deliš iste vrednosti. Pitam se otkud NATO Šormaz u SNS-u kada promoviše vrednosti nepostojećeg DOS-a. Tačno je da Vučić nije ni mama, ni tata Vulinu, ali da treba da se zamisli šta će mu u stranci mrzitelj srpskog jedinstva, treba. 

Mi iz PS-a ponosimo se politikom Vulina i Vučića i nikada nećemo dozvoliti da srpska deca u NATO uniformi ubijaju neku drugu decu. Šormaz stranke menja, al' ćud nikako - odgovorio je Komlenski poslaniku SNS-a Draganu Šormazu.