PREDSEDNIK VUČIĆ O SKANDALOZNOJ ODLUCI TVITERA: Jedva čekam mi ugase nalog da budem još jedan Tramp u svetu!


IZVOR: Republika - 17.08.2021 | 11:00


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, povodom odluke Tvitera da pojedine srpske medije označi kao one koji sarađuju sa Vladom, rekao je da jedva čeka da mu isključe nalog i da bude još jedan Tramp u svetu.

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Predsednik Aleksandar Vučić prokomentarisao skandaloznu odluku Tvitera

- Jedva čekam da mi isključe nalog da budem još jedan Tramp u svetu, da se pokaže kako je dobro da talibanski portparoli imaju slobodan pristup toj slobodarskoj mreži, za koju bi neki rekli poslušničkoj mreži. Ja da budem poslušnik takvima neću - poručio je on.

Vučić je čestitao medijima koji se suprostavljaju poslusničkoj mreži i koji šire slobodarske težnje i slobodarske ideje, uz pitanje zašto su se uznemirili što su tako označen.

- Ti ljudi su sve najlepše rekli o tim medijima. S kim će da sarađuju - sa tajkunima ? Najnormalnije je da sarađuju sa vladom. Mi i ne plaćamo najveći deo tih medija, a oni plaćaju Glas Amerike i BBC, pa nisu stavili da su to vladini mediji, to nisu mediji koji sarađuju već su vladini - objasnio je Vučić.

Uz pitanje da li je trebalo da pišu i „mediji sarađuju sa lopovima koji su opljačkali Srbiju" istakao je da to vodi do pitanja ko je cenzor i pokazuje da bi oni želeli da budu cenzori.