SAMO IMENOM VUK, A GLAVOM I BRADOM UPLAŠENO JAGNJE! Biljana Popović Ivković o jutrošnjem incidentu ispred Predsedništva!


IZVOR: Republika - 25.06.2021 | 14:01


Biljana Popović Ivković, član Predsedništva SNS, odreagovala je na jutrošnji ispad opozicije na čelu sa Vukom Jeremićem, kada su došli ispred Predsedništva Srbije da biju Aleksandra Vučića.

Foto: Tanjug/T. VALIČ

Naime, Vuk Jeremić, Vladimir Gajić, Bora Novaković, Miroslav Aleksić došli su da linčuju predsednika, ali se dogodilo ono što su najmanje očekivali i želeli.

 

Naime, predsednik Vučić je je sišao sam pred njih, bez ikakvog obezbeđenja i pozvao ih da ispune ono što obećavaju, ako smeju. 

Jeremić, kad je shvatio da se predsednik ne šali i da ih poziva da ispune svoju nameru, obrnuo je ćurak i počeo da vristi u panici kako hoće samo na RTS pred kamere, a da ga je strah da uđe u predsedništvo.

- Samo imenom Vuk, sada je glavom i bradom uplašeno jagnje. To je isti onaj koji sebe predstavlja kao gospodina i intelektualca, a ustvari, Vuk Jeremić je jedan običan primitivac i manipulator, sve više ostrašćen, gladan vlasti i fotelje. Tužno je gledati i slušati njegovo zapomaganje i obmanjivanje i na šta je sve spreman radi ubiranja tričavih političkih poena koji ga nikada neće dovesti tamo gde on želi - istakla je Biljana Popović Ivković i nastavila:

- On, kao i njegovi saborci iz tzv.opozicije, građanima nude samo laž i mržnju. Događaj ispred predsedništva ne može se drugačije okarakterisati, nego kao skup “maloletnih delikvenata”, koji bi da zasuču rukave i obračunaju se najprimitivnije. Linč i vlast je jedina njihova ideja vodilja, prava slika i prilika Đilasove opozicije. Svaka čast predsedniku Vučiću, on svakoga može da pogleda u oči i saspe istinu u lice. I to bez obezbeđenja ispred sebe.