ĐILASOVI MEDIJI PONOVO UHVAĆENI U LAŽI! N1 i Nova zbog Jutke udruženim snagama udarili na SNS!


IZVOR: Republika - 28.04.2021 | 15:08


Mediji pod patronatom Dragana Đilasa i njegovog pajtosa Dragana Šolaka lažno optužuju vladajuću stranku da je štitila Milutina Jeličića Jutku

Foto: printscreen/N1

Nemaju ni srama ni stida opozicioni mediji koji su se stavili na raspolaganje Draganu Đilasu! Televizija N1 i portal Nova.rs su udruženim snagama udarili na Srpsku naprednu stranku, optužujući je da je štitila Milutina Jeličića Jutku, kao i Snežanu Mitković, koja stoji iza nelegalnog objekta na Pančićevom vrhu.

U vestima na N1, televiziji Đilasovog pajtosa Dragana Šolaka, iznete su, od strane voditeljke notorne neistine, koje je potkrepila izjavama koleginice, da ne kažemo "brata lažova", sa Nove.rs.

U prilogu je rečeno kako je Srpska napredna stranka dugo štitila Jutku, ali ga je, otkako je optužen za seksualno uznemiravanje, pustila niz vodu. Takođe, u montiranom prilogu je konstatovano da je investitorka Snežana Mitković, na koju se vodi nelegalni objekat na Pančićevom vrhu, jača od države i da za nju ne važe zakoni.

Na N1 su izgleda kratkog pamćenja, pošto su zaboravili da je juče, zajedno sa Jeličićem uhapšena upravo i Snežana Mitković, o čemu je Republika prva pisala.