ĐILAS BEZOBZIRNI MANIPULATOR! Zna koliko je narodnih para pokrao, pa sad pokušava da se predstavi kao progonjeni političar!


IZVOR: Republika - 25.03.2021 | 09:03


Dragan Đilas, samozvani lider opozicije, ponovo pravi žrtvu od sebe na medijima koje kontroliše, optužujući vlast da od njega pokušava da "napravi lopova".

Foto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ

Dragan Đilas

Sprovodeći strategiju klasične zamene teza, Đilas pokušava da sakrije lopovluk predstavljajući se kao tobože progonjeni političar.

Naime, u intervjuu za nedeljnik Vreme, koji je brže bolje prenela televizija N1, Đilas je izjavio kako ga ne bi čudilo "ni da bude priveden".

Iako postoje dokazi o njegovim računima širom sveta, Đilas pokušava da unapred nađe alibi optužujući režim da stoji iza njegovog tobožnjeg progona.

Umesto da javnosti objasni sve detalje vezane za poslovanje svojih firmi u poreskim rajevima, Đilas je ponovo zaigrao na poslednju kartu koja mu je preostala - pa pokušava da se predstavi kao žrtva nekakve diktature.

Podsetimo, ministar finansija Siniša Mali rekao je da je Uprava za sprečavanja pranja novca već pokrenula svoju istragu, a da danas Poreska uprava kreće sa prikupljanjem podataka.

Foto: printscreen

Objava na portalu N1