(FOTO, VIDEO) POSLANICA SNS URNISALA MARINIKU TEPIĆ NA RTS: Pokazala fotografiju Dragana Đilasa i člana Zemunskog klana Vlade Japanca!


IZVOR: Republika - 27.01.2021 | 21:17


U emisiji "Reč na reč" na RTS-u poslanica Srpske napredne stranke Biljana Pantić Pilja činjenicama koje je iznela potpuno je uništila sve pokušaje Marinike Tepić da blati aktuelnu vlast!

Foto: Republika

Biljana Pantić Pilja pokazala fotografiju Đilasa i Japanca

Marinika Tepić je u svom već poznatom maniru pokušala da iznese neistine, insistirajući na temi o tobože kupljenim diplomama među nekim predstavnicima vlasti, međutim brutalan odgovor je odmah stigao!

Biljana Pantić Pilja brzo je odgovorila i to fotografijom kojom je ukopala Tepićku i pokopala sve njene pokušaje! 

Foto: Republika

Marinika Tepić i Biljana Pantić Pilja

Ona je, naime, pokazala fotografiju na kojoj se vidi kako Dragan Đilas Marinikin šef, stoji sa članom Zemunskog klana Vladom Japancem!

 

 

Reč je o selfiju na kome su Đilas i Vladimir Jovanović (52) nasmejani od uha do uha, a razlog za to nije lako naslutiti. Po svemu sudeći ili se radi o prijateljstvu nastalom na osnovu istih političkih uverenja ili je, s obzirom da se obojica bave biznisom, razlog za zadovoljstvo neki upravo sklopljeni posao tajkuna i bivšeg gradonačelnika Beograda sa nekadašnjim saradnikom Dušana Spasojevića i drugih pripadnika Zemunskog klana.

Foto: MUP Srbije

Vlada Japanac

Kako su preneli mediji, fotografija je nastala pre 25.11.2020. godine u Beogradu na uglu ulica Resavske i Kralja Milana neposredno pre hapšenja Japanca.