VREMENSKI USLOVI UTROSTRUČILI ONLINE KUPOVINU NAMIRNICA


IZVOR: Republika - 28.02.2018 | 15:26


"Prodaja putem IDEA online internet prodavnice, značajno je porasla za čak 300 odsto poslednjih dana od kako je hladni talas pogodio našu zemlju", izjavili su u trgovinskom lancu IDEA.

Foto: Promo foto

Sve više ljudi kupuje online zbog hladnog vremena

- Pored redovnih porudžbina koje su karakteristične za online kupovinu, u šta spadaju sredstva za pranje i čišćenje, piće, slatkiši i grickalice zabeležen je značajan rast porudžbine iz kategorije svežih proizvoda - izjavila je Nataša Pavlović, direktorka marketinških komunikacija za IDEA brend i dodala:

Online kupovina potrošačima pruža udobnost, pogotovo kad su vremenski uslovi kao sada. Osim toga potrošači ne moraju da čekaju u redu, da nose robu, kupovina se obavlja brzo i porudžbina stiže besplatno u roku od 24 sata na željenu adresu, bez stresa.  Idea online prodavnica garantuje svežinu, bezbednost i kvalitet namirnica zahvaljući najsavremenijim hladnim komorama koje koristimo za dostavu.

Istraživanja pokazuju da se iz godine u godinu beleži rast korisnika koji kupuju online, ne samo u svetu već i kod nas.  Iako trećina potrošača ne zna za mogućnost online kupovine brze potrošne robe, isto toliko osoba u Srbiji ima iskustvo u kupovini putem interneta.