Plaketa na Poljoprivrednom sajmu za Dunav osiguranje


IZVOR: Tanjug - 14.05.2019 | 15:00


Direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković uručio je danas Plaketu za dugogodišnju saradnju sa Novosadskim sajmom direktoru Izvršnog odbora Dunav osiguranja Mirku Petroviću.

Foto: Tanjug/J. PAP

Direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković uručio je nagradu predsedniku Izvršnog odbora kompanije Dunav osiguranje Mirku Petroviću

Saradnja Novosadskog sajma sa ovom osiguravajućom kućom traje već dve decenije, a u budućnosti ona može biti samo još bolja, ocenili su Cvetković i Petrović.

Izuzetna saradnja sa najznačajnijom i najvećom osiguravajućom kućom u vlasništu Republike Srbije, Dunav osiguranjem traje već 20 godina.

- Dunav osiguranje bio je i generalni sponzor, ali bez obzira na to, odnosno i kada nisu imali takav status, redovno su učestvovali na sajamskim manifestacijama i zajedno smo se trudili da utičemo na svest građana o osiguranju u poljoprivredi - rekao je direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

- Novosadski sajam jedan od najvećih brendova u Srbiji, otvorio je svoja vrata Dunav osiguranju i omogućio da ta kompanija bude uvek prisutna na najvećim sajamskim manifestacijama - rekao je direktor Izvršnog odbora Dunav osiguranja Mirko Petrović.

Dunav osiguranje, kao najveća osiguravajuća kuća u Srbiji prisutna je dve decenije na svim najznačajnijim sajamskim manifestacijama u zemlji, gde se izlaže i prikazuje snaga srpske ekonomije u poljopivredi, našoj strateškoj delatnosti, a mi smo prateća industrija u toj delatnosti.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Predsednik Izvršnog odbora kompanije Dunav osiguranje Mirko Petrović na regionalnoj konferenciji na Sajmu poljoprivrede u organzaciji "Dunav osiguranja"

- Pružamo značajnu podršku i zahvaljujući podršci Novosadskog sajma mi smo učvrstili tu saradnju sa našim klijentima i uspostavili sa novim. I na ovogodišnjem Poljoprirvednom sajmu pokazali smo paletu naših proizvoda koju nudimo u osiguranju poljoprivrednih proizvoda - rekao je Mirko Petrović.