Završena licitacija za pomoć Teodori, POBEDNIK IMA VAŽNU PORUKU ZA SRBIJU


IZVOR: - 15.07.2018 | 12:00


Srbijo, ustani! Ostalo je još svega mesec dana da se skupi 30.000 evra kako bi jednogodišnja Teodora, koja boluje od teškog oblika leukemije, bila operisana u Bolonji. Ako svako pruži koliko može, sigurno ćemo uspeti da je spasimo.

Foto: www.instagram.com

Osman Karić

Ovo za portal Republika.rs poručuje Osman Karić, popularno nazvan kralj Instagrama, koji je pobedio na licitaciji za pomoć maloj Teodori.

On je za 150.000 dinara kupio rukavice i plašt čuvenog MMA borca Dušana Džakića i danas ih je preuzeo u redakciji Srpskog telegrafa i portala Republika.rs.

- Hvala vašoj redakciji i Dušanu što se organizovali ovu akciju. Znam šta znači biti bolestan. Borio sam se sa hepatitisom C i uspeo sam da izbacim taj virus uz pomoć boga, moje žene, sina, i jake volje za životom koju sam uvek imao. Teodori želim da ozdravi i da ima  dug i lep život - poručuje humani Osman.

Foto: Promo foto

Mala Teodora čeka našu podršku

Kako kaže, plašt i rukavice neće zadržati za sebe, već će ih pokloniti mladim ljudima koji treba da služe kao uzor.

- Razmišljam da ih poklonim devojčicama sa instagram profila Lejla_vildan, čija gluma i talenat me uvek razvesele - dodaje Osman.

MMA borac Dušan Džakić, zadovoljan je kako se licitacija završila, ali apeluje na ljude da nastave da doniraju novac za pomoć Teodori.

Foto: Republika

Uplatnica Osmana Karića

- Iako smo siromašna država, ima ljudi koji su jako bogati i koji mogu da pomognu. Ovom akcijom pokazali smo da se za samo nedelju dana miože skupiti dosta novca i ako nastavimo tim tempom, Teodora će krajem avgusta moći da bude operisana u Italiji - ističe Dušan.

On naročito ističe humanitarnu akciju fitnes trenera Marka Nikolića koji je jutros krenuo da trči od Niša do Atine kako bi motivisao ljude da doniraju novac.