MUP SRBIJE POSLAO JAKU PORUKU GRAĐANIMA, POJAČANO OBEZBEĐENJE ISPRED TRŽNIH CENTARA! Brinemo o vašoj bezbednosti! (FOTO)


IZVOR: Republika/A.G. - 23.03.2024 | 22:45


Na zvaničnoj Instagram stranici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, "mupsrbije", objavljene su fotografije pripadnika MUP-a na javnim mestima

Foto: MUP Srbije
MUP SRBIJE POSLAO JAKU PORUKU GRAĐANIMA, POJAČANO OBEZBEĐENJE ISPRED TRŽNIH CENTARA! Brinemo o vašoj bezbednosti! (FOTO)

Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzima mere pojačanog obezbeđenja tržnih centara, trgova i drugih prometnih mesta u svim delovima Srbije kako bi građanima osiguralo zaštitu i bezbednost i ulilo im osećaj sigurnosti.

Tim povodom, na zvaničnoj Instagram stranici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, "mupsrbije", objavljene su fotografije pripadnika MUP-a na javnim mestima, uz jaku poruku građanima Srbije:

- Brinemo o vašoj bezbednosti. Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzima pojačane mere obezbeđenja u svim tržnim centrima i drugim prometnim mestima širom Srbije - stoji u objavi MUP-a uz fotografije.

POGLEDAJ GALERIJU

Podsetimo, Ministarstvo za vanredne situacije Rusije objavilo je snimak radova na čišćenju ruševina Krokus siti hola.

Uklanjanje ruševina na Krokusu se obavlja potpuno ručno, teška oprema ne može da raščišćuje ostatke, a kranske ruke nisu dovoljne da podignu metal - rekao je šef jedinice za pretragu i spasavanje moskovske Tsentrospas.

U petak uveče, koncertna dvorana u Moskvi postala je poprište strašnog masakra u kojem je, prema poslednjim informacijama, izgubilo živote 143 ljudi. Jedna od preživelih, koja je zadobila teške povrede i završila u bolnici, podelila je svoje užasno iskustvo sa svetom.

Napad i panična reakcija

Videli su nas. Jedan od njih je otrčao pozadi i počeo da puca na ljude. Ja sam legla na pod i pravila sam se mrtva. Krvarila sam ubrzo. Devojka koja je ležala pored mene je bila mrtva - ispričala je žena za "Russia Today", opisujući brutalni napad i smrtonosne posledice koje je ostavio za sobom. Napadači nisu prezali ni od čega, čak su pucali i na tela koja su već ležala na podu, dodatno unoseći haos i strah među prisutne.

BONUS VIDEO