UČENICA ŠESTOG RAZREDA DONELA SEKIRU U ŠKOLU! Drama u Staroj Pazovi tokom velikog odmora!


IZVOR: Republika - 26.02.2024 | 17:13


Prema nezvaničnim informacijama RTV Stara Pazova, sekira je izvađena iz ranca učenice tokom odmora, nakon čega su je stariji učenici i osoblje škole odmah oduzeli.

Foto: Shutterstock
UČENICA ŠESTOG RAZREDA DONELA SEKIRU U ŠKOLU! Drama u Staroj Pazovi tokom velikog odmora!

Danas je došlo do jezivog incidenta u Osnovnoj školi "Heroj Janko Čmelik“ u Staroj Pazovi, kada je učenica šestog razreda unela sekiru u školu.

Prema nezvaničnim informacijama  RTV Stara Pazova, sekiru je učenica iz ranca izvadila tokom velikog odmora, nakon čega su joj sekiru stariji učenici i osoblje škole odmah oduzeli.


Ovaj događaj je izazvao uznemirenost među đacima i osobljem škole, s obzirom na nedavni incident u OŠ „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu, gde je pronađen nož u rancu učenika.

Ipak, nastava je nastavljena kao i obično, a nadležni organi škole će zajedno sa nadležnima istražiti ovaj slučaj.

Ovaj incident je izazvao zabrinutost među roditeljima i građanima Stare Pazove, koji su izrazili svoju zabrinutost za bezbednost dece u školama. Pitanje koje se postavlja jeste zašto je učenica unela sekiru u školu, ali ta informacija za sada nije dostupna javnosti.

Podsećamo, učenik osmog razreda u OŠ "Vladislav Ribnikar", na Vračaru, u kojoj je 3. maja Kosta Kecmanović ubio devet učenik i radnika obezbeđanja, doneo je u petak nož u svom rancu u učionicu.

Deca koja su bila na časovima u OŠ "Vladislav Ribnikar" puštena su da idu kući. 

Kako se saznaje, školskom policajcu je prijavljeno da dečak koji je osmi razred ima nož. Proverom, u rancu je nađen nož.

Drugovi mu našli noz u rancu i prijavili ga. Kako saznajemo deca su ga se plašila.

Bonus video