MAJKA HEROJA ''POTERE'' PREPONOSNA NA SINA KOJI JE SAV OSVOJENI NOVAC DAO BOLESNOM DETETU! Republika posetila dom u kom je odrastao VELJKO KOTLAJA! (FOTO)


IZVOR: Predrag RADOSAVLJEVIĆ - 27.12.2023 | 16:48


Znate kako, mi smo jedna pobožna porodica. Poštujemo Sveto pismo, znate kako se ono kaže… “Neka tvoja levica ne zna šta čini tvoja desnica”, te s toga ne bismo voleli da se o tome piše, kaže majka junaka Veljka Kotlaje.

Foto: RTS/printscreen
MAJKA HEROJA ''POTERE'' PREPONOSNA NA SINA KOJI JE SAV OSVOJENI NOVAC DAO BOLESNOM DETETU! Republika posetila dom u kom je odrastao VELJKO KOTLAJA! (FOTO)

Epizoda "Potere“ u ponedeljak uveče na RTS-u ostavila je gledaoce bez daha do samog kraja, jer je upravo završnica bila zanimljivija nego što je to na početku epizode izgledalo.

Naime, Veljko Kotlaja iz Priboja odbranio je višu ponuđenu sumu od 1,5 miliona dinara, pa donirao svoj deo osvojenog novca za lečenje malenog Nišlije Todora Stojanovića koji je trenutno u Turskoj.

Republika se danas uputila u Priboj kako bi našla ovog junaka, kome cela Srbija "skida kapu", ali na vratima stana u kojem je odrastao, dočekala nas je njegova majka.

Bila je veoma iznenađena, nije želela ni da se slika, ali je rekla da je šoku zbog interesovanja koji je izazvao potez njenog sina.

Foto: RTS/printscreen

Veljko Kotlaja

 

- Vi ste stvarno došli iz Beograda? Ja sam u šoku, ljudi! Hvala vam neizmerno. Nije Veljko tu, on je u Beogradu. Bio je sad skoro za slavu, ali je otišao. Verujte mi da ne znam šta bih vam rekla… U šoku sam jer ne mogu da verujem da to ljude toliko zanima, da je to tolika velika stvar… Baš čitam i ne verujem da se piše o mom Veljku - rekla nam je majka super heroja iz kviza “Potera”.

Naglasila je da je gest njenog sina nije iznenadio: 

- Znate kako, mi smo jedna pobožna porodica. Poštujemo Sveto pismo, znate kako se ono kaže… “Neka tvoja levica ne zna šta čini tvoja desnica”, te s toga ne bismo voleli da se o tome piše. Opet vam kažem, u šoku sam, ali naravno da sam ponosna na svog sina - smeje se ponosna Veljkova majka.

- Ja imam njega i starijeg mu brata, studiraju istoriju i Rudarsko-geološki fakultet. Ne znam da li znate, ali njihov otac, moj suprug, umro je pre tri godine od korone - rekla nam je na kraju ponosna majka.

A šta je rekla na gest Veljka Kotlaja majka teško obolelog dečaka pročitajte ovde.

Bonus video