MILAN IZ UŽICA SE BRANI OD OPTUŽBI CELE SRBIJE: Ispade da je sramota što sam 5 puta u životu izašao


IZVOR: Prva, Republika - 13.03.2018 | 09:36


Milan Jevđić (24) iz Užica, student medicine koji je nakon gostovanja u emisiji Život priča, podelio Srbiju na one koji ga podržavaju i one koji sumnjaju u istinitost njegovih reči, kao gost Jutarnjeg programa na Prvoj televiziji dao je objašnjenje na brojne optužbe da je dobijao i trošio ogromni novac.

Foto: youtube.com/ PRVA

Na njegov račun pale su brojne optužbe počev od toga kako pije vino u Skadarliji, pa do provoda u Monte Karlu i pitanja otkud mu novac za takva luksuzna putovanja.

- Ja nijednog trenutka nisam u emisiji rekao da nisam imao ničiju pomoć. Ispada da je sramota što sam pet puta u životu izašao. Ali na sve optužbe mogu da odgovorim. To famozno putovanje u Monte Karlo, gde sam potrošio "silne pare" je bila studentska ekskurzija. Tura Italija - Španija - Francuska je koštala neverovatnih 300 evra koje sam imao u tom trenutku i to zahvaljujući baki svoje tadašnje devojke i podršci njene porodice - rekao je Milan u jutarnjem programu.

Na Srđanovu konstataciju da je obeležen za ceo život i pItanje kakav mu je plan za budućnost, Milan je rekao:

- Izgleda da sam ja u ovoj zemlji najveći problem. Na optužbe svog "dobrotvora" ću odgovoriti na sudu, gde ćemo raščistiti odnose - zaključio je Milan.