ZA DESET DANA UŽICE DOBIJA NOVU MAGNETNU REZONANCU, ZA TRI MESECA JOŠ JEDNU! Vučić najavio i izgradnju Kliničkog centra u ovom gradu!


IZVOR: Republika - 29.11.2023 | 19:10


Vučić je istakao da je čekanje na magnetnu rezonancu u Užicu trenutno čak tri godine, a za operaciju katarakte godinu dana.

Foto: Printscreen/Pink TV
ZA DESET DANA UŽICE DOBIJA NOVU MAGNETNU REZONANCU, ZA TRI MESECA JOŠ JEDNU! Vučić najavio i izgradnju Kliničkog centra u ovom gradu!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će za deset dana stići nova magnetna rezonanca u Užice, a još jednu će ova ustanova dobiti za tri meseca.

On je istakao da je čekanje za magnetnu rezonancu u Užicu trenutno čak tri godine, a za operaciju katarakte godinu dana.

Vučić je na mitingu liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" u ovom gradu naglasio značaj očuvanja zdravlja građana, posebno dece i starijih, ističući da je važno omogućiti im pristup neophodnoj medicinskoj nezi u njihovom mestu boravka.


Predsednik je takođe najavio izgradnju kliničkog centra u Užicu, ističući da će za taj projekat biti izdvojeno 100 miliona evra. 

- Neće izaći bez 100 miliona evra. Projekat još nije završen, ali se nadam da će za nekoliko meseci, konačno, da bude završen. Odmah ćemo da krenemo u rekonstrukciju i izgradnju, da Užice dobije ono što zaslužuje i da bude pravi regionalni i zdravstveni centar - rekao je Vučić.

Bonus video