DRUGA STRANA TAMNE PRIČE: Istina o "sirotom" studentu medicine


IZVOR: - 09.03.2018 | 19:07


Priča o sirotom studentu medicine Milanu Jevđiću (24), koja je potresla celu Srbiju, dobila je neočekivani obrt.

Foto: youtube.com/ PRVA

OSTAO BEZ TEKSTA Milan Jevđić kaže da nema komentar

Nakon njegovog dirljivog gostovanja u emisiji "Život priča", oglasili su se brojni dobrotvori iz zemlje i dijaspore tvrdeći da ih je Milan prevario, da je novac dobijao od više njih istovremeno i trošio ga na skupu garderobu, provod i putovanja.

Dobrica Pavlović, lekar iz Švedske, već po najavi emisije obratio se autorki Tatjani Vojtehovski uz obrazloženje da su supruga i on finansirali Milana nešto duže od četiri godine, ali da se ispostavilo, kako je naveo, da je mladić manipulator i prevarant.

- Nadam se da vam je rekao koliko smo novca uložili u njega, da smo mu redovno slali novac za stan, hranu, garderobu. Da smo mu više puta slali novac za lična dokumenta, koja je gubio, da smo vraćali njegove dugove, u koje je redovno upadao - naveo je, između ostalog, Dobrica Pavlović dodajući u kasnijoj prepisci da je Milan samo u decembru potrošio njihovih 600 evra na farmerke, a da su nakon toga morali da mu plate stan i račune.

Osilio se

Redakcija Srpskog telegrafa došla je do još dvoje ljudi koji su takođe Milanu davali novac dok, kako su naveli, nisu shvatili da pomoć prima sa više strana i da ne živi u oskudici.

- U početku je delovao normalno. Bilo mi ga je žao. A onda se u poslednjih godinu, dve nekako osilio. Postao je bahat, sebičan, umišljen, licemeran. Poslednji put je toliko pio da sam ga čak i opominjala da to ne čini. Nije mi žao za novac koji sam mu pružila, a i mnogo toga uz to. Biće mi samo žao ako bude opet nekog prevario - kaže za naš list jedna od dobrotvorki iz dijaspore.

Bez teksta

Druga dobrotvorka ispričala nam je da mu je, kao i doktor Pavlović, plaćala prelazak sa fakulteta u Kosovskoj Mitrovici na Medicinski fakultet u Beogradu, kao i dokumenta koja je navodno izgubio.

- Postao mi je sumnjiv, pa sam prestala da mu se javljam. Onda mi je pustio poruku da ima tumor na debelom crevu. Nisam popuštala i on je došao kod mene. Rekao je kako mu se majka razvela, a kako sestra treba da mu pomogne da tuži oca. Dodao je da se prijavio za emisiju "Život priča" i da će pisati i BK televiziji da mu pomognu. Tada sam mu rekla da prekidam svaki kontakt sa njim - priseća se ova žena.

Milan Jevđić je posle emisije ispričao novinarki Srpskog telegrafa da mu je Dobrica Pavlović pretio i vređao ga jer je hteo opsesivno da kontroliše kako troši novac koji mu šalje. Milan je naveo i da je putovao i provodio se od novca koji je sam zaradio. Odgovarajući juče na poslednje optužbe, odgovorio je da je ostao bez teksta i da više nema šta da komentariše.