NEVIĐENA BAHATOST! Ogromna gužva kod Zlatibora, samo se njemu žuri - PRETIČE KOLONU PREKO PUNE LINIJE! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 18.09.2023 | 08:45


Bahatost i ugrožavanje svih učesnika u saobraćaju, najkraće se može opisati ponašanje vozača koji je bio u koloni juče kod Zlatibora.

Foto: instagram.com
NEVIĐENA BAHATOST! Ogromna gužva kod Zlatibora, samo se njemu žuri - PRETIČE KOLONU PREKO PUNE LINIJE! (VIDEO)

Naime, velike gužve na ovoj deonici stvorile su se zbog radova, te se formirala kolona od nekoliko kilometara. Kako navode putnici koji su se juče našli u njoj, za desetak kilometara trebalo im je više od jednog sata.

-  Neki od građana su nestrpljivi, ipak ne osuđujemo unapred jer ne znamo da li je u pitanju neki hitan slučaj (bolesnik, trudnica itd...) - navodi se na Instagram stranici 192_rs.

 

 

Iako je vozač uključio sva četiri migavaca, svedoci koji su se našli u koloni ipak navode da po sredi nije ništa hitno.

Desetak kilometara smo putovali oko 1h. Ali on je jedan, a bilo ih je desetak. Nemoguće da su svi hitni slucajevi. Bila je situacija, hitna pod rotacijom i njih dvoje iza - napisao je očevidac.

- Ja ih osuđujem.Ovo je divljaštvo i bahatost koja se dešava svakoga dana. Razumem radovi su, ali imajte strpljenja - dodao je još jedan korisnik društvenih mreža.

Podsetimo, samo juče poginuo je mladić, a još tri osobe su povređene u nesreći na putu Užice-Mokra Gora kod mesta Kremna, kada je snimatelj preticao svadbarsku kolunu i zakucao se u kamion koji mu je išao u susret.

BONUS VIDEO: