"MOLIM VAS NAHRANITE GA I DAJTE MU VODE"! Molba jedne Srpkinje pogodila u srce sve koji su je pročitali!


IZVOR: Republika - 15.09.2023 | 21:14


Jedna Srpkinja koja se nedavno vratila iz Grčke, gde je bila na letovanju, oduševila je sve koji su pročitali njenu molbu.

Foto: Ilustracija: Shutterstock, Facebook
"MOLIM VAS NAHRANITE GA I DAJTE MU VODE"! Molba jedne Srpkinje pogodila u srce sve koji su je pročitali!

Naime, ona se obratila korsnicima grupe Grčka.info gde ih je zamolila da povedu računa o jednom mačku, koga su sasvim slučajno pronašli u Sartiju.

Naime, ako je suditi prema njenoj objavi, njena porodica i ona su sasvim slučajno naleteli na nesrećnu životinju, koja im je prirasla k srcu. Kada su ga pronašli bio je izgladeneo i iznemogao, ali sve vreme letovanja, oni su ga negovali i oporavili.

- Pozdrav svima, jedna molba za sve koji su trenutno u Sartiju. Naišli smo na bolesnog, izgladnelog mačora i davali mu svaki dan vodu i hranu. Mi smo se vratili za Srbiju pa nema više ko da ga hrani. Jadničak je kost i koza - napisala je ona i dodala:

Foto: Ilustracija: Shutterstock, Facebook

Grčka, molba, mačak

 

- Za sve dobre ljude koji hoće da pomognu, da ga nahrane i ostave vodu, šaljemo slike lokacije i mačora, pa ako je još živ i ako je neko voljan da ga nahrani i da malo vode možda i pregura. Mačak se nalazi prekoputa taverne sa slike, kod Vila Papus Sarti. Hvala svima - stoji u njenoj objavi.

Njen gest i humanost naišli su na oduševljenje pratilaca ove grupe, a očigledno je neko našao mačka i uslišio molbu dobre žene.

- Našli i nahranili ga. Star je mačak dosta godina ima. Mazi se. Mi smo tu do nedelje. U 9h pre odlaska u drugo mesto ćemo ga nahraniti. Za sada vidim da lepo jede. Kako se najeo otišao je sam prekoputa do Taverne, ali vratiće se - napisala je jedna Sandra u svom komentaru.

Bonus video: