HVALITE ME USTA MOJA! Sale Šojić objavio hvalospeve na sopstveni račun na Instagramu i izavao salve smeha po mrežama


IZVOR: Republika - 21.01.2023 | 14:03


Ogledalce, ogledalce ko je najlepši na svetu...

Foto: Tanjug/fotomontaža
HVALITE ME USTA MOJA! Sale Šojić objavio hvalospeve na sopstveni račun na Instagramu i izavao salve smeha po mrežama

Ovako bi se u najkraćem mogao opisati hvalospev koji je na Instagram stranici Futsal kluba Aerodrom Nikola Tesla objavljena "u čast" Saše Vlaisavljevića, u narodu poznatijeg kao Sale Šojić. 

Bahati direktor preduzeća "Aerodrom Nikola Tesla" AD, državne firme koja nadleda kako se sprovodi koncesija za aerodrom s francuskim "Vansijem", o čijim nepočinstvima je Republika pisala u više navrata, sada je otišao i korak dalje u samopromociji, pa je tako objavljena očigledno naručena objava u kojoj se veliča "lik i delo" Vlaisavljevića.

- Njegovim dolaskom na čelo kompanije nekako se potrefilo da sve krene munjevitom brzinom na bolje kako na poslovnom tako i na sportskom planu - navodi se u objavi.

Inače, ova objava izazvala je salve smeha na društvenim mrežama i kako je prokomentarisao jedan od pratilaca da nije smešno bilo bi tragično zato što njegov navodni uspeh zapravo nema blage sa istinom.

Podsećamo, Republika je već više puta pisao o luksuzom životu, muljažama kojima se služi i karakteristične pojave direktora preduzeća "Aerodrom Nikola Tesla" AD Saše Vlaisavljevića (Šojića). 

 

Prema rečima zaposlenih u preduzeću koji vodi Vlaisavljević njegov sportski učinak može se opisati kao putovanja na finale Lige šampiona, koje je 29. maja održano u Parizu (Real-Liverpul), i sedam dana nakon toga, pošto je sve lepo spojio, na polufinalu čuvenog teniskog turnira Rolan Garos.

 

- Neka svako živi i provodi se kako hoće, mada bi se i za to moglo postaviti pitanje odakle pare. Međutim, koliko se moglo čuti i od samog Vlaisavljevića i njegovih najbližih saradnika, biće da je on išao o trošku firme u Pariz. Tako se bar ovde priča - rekao je tada jedan od zaposlenih u preduzeću koje vodi Sale Šojić.

O njegovom sportskom znanju govori i podatak da je svojevremeno zaposlio trenera njegovog sina koji je mališana trenirao u jednoj školi fudbala.

Međutim, pošto je u jednom periodu bio nezadovoljan što ga ovaj nikako ne uvodi u igru, pokušao je da mu smesti otkaz ili bar da ga šefovi maltretiraju na poslu. S obzirom na to da se sve događalo nakon što je Vlaisavljević napustio čelno mesto na aerodromu (kada je upravljanje preuzeo francuski "Vansi") i prešao u AD Aerodrom "Nikola Tesla" zaduženu da brine o saradnji države i Francuza kao koncesionara, niko od ljudi koje je zvao nije hteo da ga posluša i ustremi se na trenera Vladimira Mišića Mišketa.