SRBIN SAM! Nigerijac oduševljen, jer mu je odobrena aplikacija za naše državljanstvo: Ponosan sam na tu zemlju! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 09.10.2022 | 07:11


"Srbin sam!", uzviknuo je presrećno jedan momak iz Afrike koji je nedavno dobio srpsko državljanstvo.

Foto: Printscreen/TikTok/salmanovicc_
SRBIN SAM! Nigerijac oduševljen, jer mu je odobrena aplikacija za naše državljanstvo: Ponosan sam na tu zemlju! (VIDEO)

Na TikToku se pojavio snimak Nigerijca koji je sa svojim pratiocima podelio srećne vesti -  da mu je aplikacija za srpsko državljanstvo odobreno.

U snimku, koji je naišao na mnoštvo pozitivnih komentara, Afrikanac opisuje zašto je toliko srećan što dolazi u našu zemlju.

- Srbija ima bolji životni standard od moje zemlje. Da, Srbija nije najbogatija zemlja, naročito u Evropi, ali, pogađajte, bolje je nego odakle ja dolazim - rekao je i istakao da je živeo i u mnogim zemljama u svetu, ali da bi, ipak, izabrao Srbiju, a kao jedan od razloga naveo je da je život u Srbiji jeftiniji.

 

@salmanovicc_ Replying to @stuff_randomx I hopr this answers your question on why i'm so happy to become a Serbian citizen 🇷🇸 Theres many more reasons though, but these would do 🫡 #serbia #salmanovic ♬ Serbia To Tokyo - Salmanovic

 

- Kraljevina Srbija je ukinula rosptvo još 1804. godine - istakao je još jedan razlog zbog kog je srećan što dolazi kod nas.

- U to vreme, čim kročite na tlo Srbije, praktično ste slobodan čovek.-

On je dodao i da je veoma ponosan što će biti deo ove zemlje, a istakao je i da je ponosan na našu istoriju. Nigerijac je naveo i da je u Srbiji nije nemoguće dobiti studentsku vizu kao što je to slučaj sa zapadnim zemljama.

Video je na TikToku postao veoma popularan među našim korisnicima i većina mu je poželela dobrodošlicu i ponudila pomoć ukoliko mu nešto bude trebalo.