Konkurs NIS-a otvoren do 20. maja: Prijavite se za šestu generaciju programa “NIS Calling”


IZVOR: Republika - 16.05.2022 | 14:15


Prijava traje do 20.maja

Foto: Promo foto
Konkurs NIS-a otvoren do 20. maja: Prijavite se za šestu generaciju programa “NIS Calling”

Kompanija NIS podseća sve zainteresovane studente da je u toku konkurs za šestu sezonu programa „NIS Calling” i da se za praksu u kompaniji mogu prijaviti do 20. maja na linku.

Pravo učešća imaju studenti završnih godina fakulteta i master studija, a početak prakse za izabrane kandidate planiran je početkom jula. 


Zainteresovani za praksu u NIS-u, jednoj od najvećih energetskih kompanija u regionu, mogu da konkurišu tokom različitih sezona u godini, u skladu sa traženim pozicijama. Za sve kandidate koji su željni da steknu nova znanja i veštine u različitim oblastima naftne industrije, NIS je pripremio fleksibilan plaćeni program koji se zasniva na 480 radnih sati prakse, koje studenti mogu da rasporede tokom četiri meseca, u zavisnosti od njihovih obaveza na fakultetu. 

Foto: Promo foto

 

 

U okviru „NIS Calling“ programa, svaki polaznik dobija svog mentora koji prati njegov razvoj u skladu sa planom, pruža podršku praktikantu tokom realizacije svih aktivnosti i pomaže mu da se adaptira na novu poslovnu sredinu. Osim praktičnog angažovanja, studentima je takođe omogućeno da se dodatno edukuju u okviru Korporativnog univerziteta kompanije NIS čiji su gostujući predavači renomirani domaći i strani stručnjaci iz različitih oblasti.   
Šesta sezona programa otvoriće vrata za 40 studenata, i to sledećih fakulteta: Rudarsko-geološki, Mašinski, Građevinski, Elektrotehnički, Ekonomski, Tehnički, Hemijski, Fakultet organizacionih nauka, Fakultet političkih nauka, Filološki fakultet, Filozofski fakultet, Tehnološko-metalurški, Saobraćajni, Prirodno-matematički, Fakultet tehničkih nauka, Fakultet bezbednosti. Za program se mogu prijaviti i državljani Srbije koji studiraju u inostranstvu, a učesnicima kompanija pokriva troškove prevoza i ishrane u okviru kompanijskih restorana.