POPUST NA VIŠE OD 3.000 ARTIKALA U GIGATRONU


IZVOR: Republika - 17.03.2022 | 11:37


Kompanija Gigatron, jedan od najvećih lanaca za prodaju tehničke robe na tržištu Srbije, slavi svoj 19. rođendan, pod sloganom „19 Godina Sa Vama“. Tim povodom, sve posetioce Gigatron prodajnih objekata i internet prodavnice očekuju sjajni popusti, na više od 3.000 artikala. I to nije sve!

Foto: Promo
POPUST NA VIŠE OD 3.000 ARTIKALA U GIGATRONU

U samom finišu velike Gigatronove rođendanske akcije, od 17. do 19. marta, Gigatron će pokrenuti još dve velike akcije – 20% popusta na belu tehniku i 20% popusta na male kućne aparate i usisivače.

U okviru rođendanske akcije, koja je počela još 1. marta, pored brojnih artikala koje možete kupiti po odličnim cenama, tu su i popusti na određene grupe proizvoda, kao i popusti na proizvode određenih brendova.

U 67 Gigatronovih prodajnih objekata širom Srbije, ali i u nepregledno velikoj internet prodavnici, očekuju vas desktop i laptop računari, PC komponente i računarska oprema, televizori, mobilni telefoni najpoznatijih svetskih proizvođača, gaming konzole, gaming oprema, foto-aparati, kamere, dronovi, električni trotineti, električni bicikli, aparati za negu tela, uređaji za domaćinstvo i brojni drugi proizvodi iz domena potrošačke elektronike.

Iskoristite priliku i prijavite se na Gigatron Newsletter kako biste do najnovijih sniženja i promocija uvek dolazili prvi, jer dobre prilike za dobru kupovinu ne treba propuštati.

Foto: Promo

 

Otvaranjem Megastore prodajnih objekata, Gigatron je iskustvo kupovine podigao na viši nivo. Gigatron Megastore prodavnice nude najveći asortiman tehnike na jednom mestu, a tu je i stručna pomoć ljubaznih prodavaca koji će vam pomoći da odaberete pravi uređaj, u skladu sa vašim željama i potrebama. Ukoliko posetite jednu od Gigatron Megastore prodavnica nećete brinuti ni o parkingu, jer je on obezbeđen, tako da se u potpunosti možete prepustiti izboru uređaja i uživati u kupovini.

Ukoliko se odlučite da kupovinu obavite iz udobnosti svog doma, to jest putem Gigatron internet prodavnice, na raspolaganju vam je i opcija online plaćanja, koja je potpuno bezbedna.

Kao i uvek, Gigatron svojim kupcima nudi brojne načine plaćanja, uključujući i mogućnosti plaćanja na rate čekovima građana, platnim karticama ili kreditom.

Znamo da vam je važno gde kupujete tehniku. Zato se Gigatron punih 19 godina trudi da vam uvek ponudi više.