BAHATOST NA AUTO-PUTU: Vozač šlepara u šoku, nije mogao da veruje šta vidi u BMW-u (FOTO)


IZVOR: Republika - 08.01.2022 | 17:16


Tokom popodnevnih sati na auto-putu od Beograda ka Subotici došlo je do incidenta kada su lica iz putničkog automobila marke BMW austrijskih registarskih oznaka jabukama gađali šleper kojim je upravljao srpski državljanin.

Foto: Rina
BAHATOST NA AUTO-PUTU: Vozač šlepara u šoku, nije mogao da veruje šta vidi u BMW-u (FOTO)

 

- Kolega je vozio iza mene i rekao mi šta mu se desilo. Otvorili su prozor i počeli iz čista mira da ga gađaju jabukama i na taj način da ugrožavaju saobraćaj, zatim su mu kroz šiber pokazivali srednji prst. Prošli su kasnije pored mene, ja sam pokušao da ih zaustavim ali zaobišli su me zaustavnom trakom i samo u tih nekoliko minuta napravili vidne prestupe koji su mogli da izazovu ozbiljnu nezgodu na putu. Kasnije su pobegli kroz naplatnu rampu u Staroj Pazovi - rekao je za RINU vozač kamiona M. S.

Foto: Rina

Gađali šleper jabukama

 

On ističe da ovo nije prvi incident i da se tokom svog radnog vremena njegove kolege i on veoma često susreću sa bahatim vozačima iz inostranstva koji divljaju po putevima.

- Bahate se po kolovozu, naročito na auto-putevima. Prave strašne prekršaje, samo me zanima da li se tako ponašaju u svojoj zemlji ili poštuju pravila, a divljaju kod nas. Najvažnije je da danas niko nije povređen, što je vrlo lako moglo da se desi jer su ometali saobraćaj na izuzetno frekventnoj deonici - kaže M. S.

Ovaj incident prijavljen je policiji u Subotici, gde se nalazi sledeća naplatna stanica. Prema rečima vozača, na kamionu je usled gađanja pričinjena poprilična materijalna šteta.

BONUS VIDEO: