SANDRA BOŽIĆ POSLALA PORUKU MARINIKI TEPIĆ: Znamo da Đilas režira ovaj "film"


IZVOR: Republika - 29.09.2021 | 14:17


Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Sandra Božić reagovala je na današnju konferenciju za štampu Marinike Tepić.

Foto: printskrin/TV Hepi

Sandra Božić odgovorila Mariniki Tepić

Saopštenje Sandre Božić prenosimo u celosti:

Tajkunsko-mafijaška službenica po ko zna koji put nastavlja sa izrežiranim predstavama, koje na njenu žalost zabavljaju još samo njenog poslodavca - Dragana Đilasa.

Iako znamo da Đilas režira ovaj "film", vreme je ili da promeni netalentovanu glumicu ili žanr. Svedoci smo da im komedija više pristaje!

Svoje jalove predstave i potpuno odsustvo talenta u politici, ali pre svega morala, ovu glumicu za jednokratnu upotrebu svrstava u retke na političkoj sceni koje će Srbija pamtiti isključivo i samo po najvećem broju transfera iz jedne političke partije u drugu i nepatvorenoj mržnji prema srpskom narodu i njegovim interesima.

Fabrikovanje neistina na poslednjoj konferenciji Đilasove radnice meseca, samo je dokaz da u nedostatku programske politike, napadi na Aleksandra Vučića predstavljaju jedinu opciju za sticanje jeftinih političkih poena. U vrtlog svojih laži Marinika Morović Tepić ovaj put je uvukla i vojne obaveštajne službe bez ikakvih dokaza. U pokušaju da skrene pažnju na sebe i zaseni primitivizam Marka Vidojkovića, postaje sve izvesnije da je konstantno iznošenje laži jedini način da se dodvori svom poslodavcu.

Ozbiljnost i verodostojnost svake reči koja izađe iz usta ove družbenice kriminalaca i narko dilera meri se sa po jednom kokom iz Morovića za koje je svojevremeno žustro tvrdila da nose drogu.

Srbija se dobro nasmejala tada, a najplaćeniji pajac Multikoma, gotovo svakodnevno pokušava da nadmaši samu sebe.

Današnja konferencija za novinare po svojoj ozbiljnosti može se porediti samo sa onom u kojoj je Marinika tvrdila da su paravojne formacije raspoređene na Kosovu i Metohiji, a raskrinkala je u roku od odmah deca koja su u njenim "dokazima" prepoznala slike iz video igrice.

Možda je najbolje po gore pomenutu tajkunku, a i celu političku javnost u Srbiji da se dotična posveti uzgoju perutnine koju toliko pominje, jer za njima ima još šta da se pokupi osim jaja, a čini se da je za taj posao i više nego kvalifikovana.

Jedno je sigurno - za to joj novca neće nedostajati.

Verujem da će Dragan Đilas imati sluha kao i do sada i uložiti u ovaj njen nesvakidašnji talenat, jer za svako jaje koje snese koka nosilja, Marinika će zasigurno dobiti više od pet para, jer toliko ni narod odavno ne daje za njene laži.