DNO DNA ĐILASOVIH BOTOVA! Ponovo udarili na predsednikovu decu, žele im da umru od najgore bolesti!


IZVOR: Republika - 26.08.2021 | 13:48


Koliko su pristalice Dragana Đilasa ostrašćene i satkane u mržnji govori još jedna sramna objava na društvenoj mreži, gde predsedniku Vučiću žele da mu se deca raspadnu od najgore bolesti od raka.

Foto: printscreen/TvHappy/printscreen/ilustracija

Gnusne kletve upućene predsedniku Vučiću

Klevete i kletve zaštitni su znak medijskog tajkuna Dragana Đilasa i njegovih pristalica koji mesecima unazad koriste sva sredstva protiv predsednika države Aleksandra Vučića.

Nažalost, ovakvom ludilu nema kraja pa su se ponovo na tapeti našli Danilo, Milica i Vukan, a pomahnitali botovi Dragana Đilasa kao po direktivi udaraju na čoveka tamo gde je najosetljiviji - na porodicu. Gnusne kletve i ružne reči ponovo su upućene na račun dece koja su kriva samo zato što im je otac Aleksandar Vučić.

Tako se jedan, po svemu sudeći, maliciozan čovek koji se krije iza lažnog profila našao i poželeo predsedniku Vučiću da mu se sva deca raspadaju od raka kao i njihovi potomci.

Foto: printscreen

 

Ovakve kletve i pretnje upućene predsedniku Aleksandru Vučiću samo su posledica nasilne politike Dragana Đilasa i Marinike Tepić koju oni propagiraju.