(FOTO) BER GRILS IZNENAĐEN SRBIJOM! Poznati avanturista imao POSEBNE REČI za Staru planinu!


IZVOR: Republika - 12.07.2021 | 14:04


Najpoznatiji avanturista na planeti Ber Grils boravio je prethodnih dana na Staroj planini gde je snimio više delova za svoju autorsku emisiju.

Foto: pressserbia

Ber Grils na Staroj Planini

Mega-star i njegova ekipa boravili su u hotelskom kompleksu KROV SRBIJE-SP RESORT, a za snimanje emisije Grilsu je na raspolaganju bio i helikopter MUP-a Srbije.

- Stara planina je zaista redak prirodni biser u srcu Evrope i lagao bih da kažem da nisam prijatno iznenađen - rekao je Grils neposredno pred polazak za planine odakle ga je ispratio domaćin, generalni direktor JP STARA PLANINA Goran Karadžić.

Foto: pressserbia

Upravo zauzimanjem Karadžića i njegovog tima, izdejstvovan je dolazak Grilsa i snimanje njegove emisije na Staroj planini što će nesumnjivo biti i najjača reklama ikada urađena za jednu srpsku planinu, ili Srbiju kao avanturističku destinaciju uopšte, prenosi Pressserbia.

Foto: pressserbia

- Neverovatan je uticaj Grilsa i njegove emisije na sve potencijalne avanturiste koji ga po svetu prate u stopu, tako da je ovo verovatno i najbolji mogući način da se ispromoviše netaknuta priroda jedne zemlje koja je igrom slučaja u srcu Evrope - kaže jedan od članova ekipe slavnog avanturiste, inače bivšeg pripadnika SAS-a.