(FOTO) LEGIJU ŽENA UMALO KOŠTALA GLAVE: Pogledajte kako izgleda fatalna PLAVUŠA!


IZVOR: Republika - 02.04.2021 | 15:01


Bivši komandant Crvenih beretki i pripadnik Srpske garde, Milorad Ulemek Legija je oduvek intrigirao srpsku javnost, što po surovom načinu postupanja, tako i po upletenosti u najveća krivična dela, međutim, da li ste znali kako izgleda njegova nevenčana supruga Aleksandra?

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Milorad Ulemek Legija

Naime, nakon što je okončao svoju vezu sa novinarkom Majom Luković, Milorad Ulemek Legija je uplovio u romansu sa Aleksandrom Ivanović sa kojom je kasnije dobio troje dece.

Ova zanosna plavuša je retko viđena u javnosti, a ono što u prvi mah privlači pažnju kada je u pitanju supruga najčuvenijeg srpskog kriminalca jeste lepota kojom pleni, a sudeći po njenom izgledu, godine koje su prošle kao da nisu ostavile traga na njoj.

Naime, nakon što je Ulemek uhapšen, njegova supruga se zajedno sa decom odselila u Francusku, a pre ove odluke Aleksandra se nije odvajala od svog obezbeđenja. Kako su ranije pisali mediji, postoje spekulacije da se zbog Aleksandre Legija nekoliko puta našao u neprilici. Naime, jednom prilikom  se Legija, navodno, predao policiji upravo zbog svađe sa svojom suprugom, a drugi put je umalo uhapšen zbog svoje izabranice. Treći od navoda koji se mogu pronaći u medijima jeste i taj da je Legija samo nekoliko meseci nakon što je optužen za ubistvo premijera Zorana Đinđića poslao svojoj dragoj buket cveća u porodiliše, što ga je umalo koštalo slobode.

Podsetimo, Legija je jedan od najozloglašenijih srpskih kriminalaca, služi kaznu od 40 godina zatvora za ubistvo premijera Srbije Zorana Đinđića 2003. godine, a tereti se i krivična dela “zemunskog klana”, četvorostruko ubistvo na Ibarskoj magistrali, kao i za ubistvo Ivana Stambolića i pokušaj ubistva Vuka Draškovića u Budvi. Iz zatvora će izaći tek 2044. godine kad napuni 76 godina.