(FOTO) BIO JE POTPUNA ATRAKCIJA U PREVOZU: Ovaj čovek ima najluđu MASKU i zbog toga su sve oči bile uprte u njega!


IZVOR: Republika - 22.07.2020 | 17:28


Da li je "kabriolet verzija" ili samo dobar print na zaštitnoj maski, mnogi Beograđani juče nisu mogli da daju precizan odgovor, ali da su sve oči bile uprte u njega to je sasvim sigurno.

Naime, na slici koja se društvenim mrežama proširila brzinom munje vidi se stariji muškarac koji nosi veoma zanimljivu zaštitnu masku u gradskom prevozu. Maska izgleda kao da joj je isečen središnji deo kroz koji se vide usta čoveka, a da se maska drži samo lastišom za ivice. Sugrađani tvrde da su ga videli u gradskom prevozu na liniji 50, ali i da je čovek sa neobičnom maskom viđen i na Voždovcu.

Međutim, neobičan izbor maske pokrenuo je raspravu u komentarima na društvenim mrežama da li ovaj čovek nosi isečenu masku ili ima samo kreativan crtež preko zaštitne maske. I dok su neki mislili da sugrađanin nosi isečenu masku i apelovali na zabrinjavajuću epiemiološku situaciju u našoj zemlji, ipak, oni koji su shvatili da je u pitanju zanimljiva grafika samo su se slatko nasmejali.

 

 

Sličnim izbrom zaštitne maske sve je nedavno nasmejala i belgijska ministarka zdravsta, koja se u javnosti pojavila noseći masku na kojoj su naštampani njen nos i usta.