SNS "TAJFUN", nastavlja da nosi: Ubedljiva pobeda i u Pančevu, od čak 61,83 odsto podrške građana!


IZVOR: Republika - 22.06.2020 | 08:50


Dan posle istorijske pobede Srpske napredne stranke koja je na parlamentarnim izborima osvojila rekordan broj glasova od čak 62,8 odsto, i time daleko iza sebe ostavila svoje političke protivnike sa ubedljivo slabijim rezultatima. Prebrojavanje glasova a i samo objavljivanje rezultata usledilo je i na lokalu.

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Aleksandar Vučić u štabu SNS-a

Nakon što je ubedljiva pobeda odneta i u Šapcu, Paraćinu, Nišu kao i u pojedinim beogradskim opštinama gde je prebrojavanje završeno, na Starom gradu i Vračaru, koji je je nekada bio uporište demokrata, stižu rezultati i iz Pančeva, koji su po svemu sudeći istorijski od čak 61, 83 odsto. 

Što ni jedna stranka u tom gradu nikada nije ostvarila toliki rezultat, što se lokalnog nivoa tiče.

Za SNS glasalo je 31.764 birača, odnosno stranka je dobila 61,83 odsto podrške građana. U Skupštini grada Pančeva SNS će imati 48 odbornika od 70 koliko broji parlament.

Pretpostavlja se da će rezultati koji budu stizali i iz ostalih mesta biti dosta slični, te će samo potvrditi činjenicu koja više i nije toliko diskutabilna a to je, da Srpska napredna stranka, na čelu sa Aleksandrom Vučićem, uvažava veliku podršku građana, koji su njen rad i rezultate prepoznali i samim tim svojim glasom potvrdili u kom smeru u budućnosti žele da Srbije dalje ide.