Nema više vožnje po blatu: Asfaltiranje u završnoj fazi u Opštini Inđija


IZVOR: Republika - 28.11.2019 | 17:54


Istorijski projekat asfaltiranje svih neasfaltiranih ulica na teritoriji opštine Inđija se primakao kraju. Posebno su tim projektom dobila sela jer su ona u prethodnom periodu po tom pitanju bila veoma zapostavljena. Ovu aktivnost sprovodi lokalna samouprava opštine Inđija i JP "Inđija put".

Foto: Opština Inđija

Na poslednjem sastanku Sistema 48 u Inđiji održanom polovinom novembra predsednik Opštine Inđija, Vladimir Gak, osvrnuo se na projekat asfaltiranja svih neasfaltiranih ulica koji je, kako je rekao, ušao u završnu fazu.

- Više sam nego zadovoljan realizacijom ovog istorijskog infrastrukturnog projekta. Ostalo je još da se asfaltira par ulica u Slankamenačkim Vinogradima i u Krčevinama - kaže Gak i dodaje:

- Naši građani imaju uslove dostojne čoveka u 21. veku i verujem da su zadovoljni. S obzirom na stanje koje smo imali prethodnih godina, sada je situacija drastično bolja. Ali ima i određenih zamerki, što je normalno. Uglavnom se zamerke odnose na širinu kolovoza, ali moram da kažem da je kolovoz išao koliko je mogao u datoj ulici – objasnio je Gak.

Foto: Opština Inđija

JP "Inđija put" i opština Inđija dobili su najviše pohvale od komisije ispred MUP-a Srbije što se tiče bezbednosti saobraćaja jer smo, zaista daleko iznad svih u Sremu.

- Veliki uspeh je učinjen i na bazi javne rasvete. Spremni smo da intervenišemo u svako doba ako je to potrebno, a sve u cilju podizanja kvaliteta života na celoj teritoriji inđijske opštine – rekao ej direktor "Inđija puta" Zoran Milićević i naglasio da i inđijska sela, kao i gradsko područje, dobili kvalitetniju horizontalnu i vertikalnu signalizaciju za šta su takođe stigle i pohvale od komisije MUP-a Srbije.

STAVOVI IZNETI U PODRŽANOM MEDIJSKOM PROJEKTU NUŽNO NE IZRAŽAVAJU STAVOVE OPŠTINE INĐIJA