Devojčice u Srbiji poludele za njom! Elza je uzor deci, a sada je otkriveno da li će na kraju crtanog priznati da je GEJ!


IZVOR: Republika - 07.09.2019 | 18:28


Od kako je "Zaleđeno kraljevstvo" dospelo na bioskopsko platno 2013. godine fanovi animiranog filma se pitaju da li će kraljica Arendejla upoznati nekog princa, a ove godine se raširila i teorija da će Elza na kraju biti naklonjena istom polu što je šokiralo roditelje mnogobrojnih devojčica u Srbiji kojima je ova junakinja za kratko vreme postala uzor i pronašla mesto na njihovim rančevima, majicama i pernicama. Sada je konačno otkriveno da li će Elza na kraju sage o zaleđenom kraljevstvu priznati da je GEJ!

Foto: printscreen/FilmSelect Trailer

Foto: Ilustracija

Odnedavno, od kako je objavljeno da u bioskope uskoro stiže nastavak hit animiranog filma, počela su govorkanja da će Elsa umesto princa možda sresti i neku princezu, ali su sad sva govorkanja stala!

Razlog za to je izjava scenariste da Elsi ne treba niko.

Foto: printscreen/Hermunaa Moon

Foto: Ilustracija

- Baš kao u prvom filmu, Elsa nije definisana romantičnim osećanjima", rekla je scenaristkina Kristen Anderson Lopez. "Ima toliko crtaća koji junakinju posmatraju kroz emotivnu priču, definišu je kroz odnos sa partnerom, a to nije priča koju mi želimo da ispričamo. Ono što smo mi želeli je da pokažemo je kako, s ovim moćima, rasti kao individua, menjati se i naći svoje mesto u svetu i možda odgovoriti na pitanja na koja niko nije - rekla je ona.