Poklanjamo "Srpski kuvar": Bojana Ristivojević za vas kuva ukusan mediteranski specijalitet


IZVOR: Republika - 04.07.2019 | 19:27


Uz najnoviji dodatak "Srpski kuvar", koji izlazi svakog petka uz Srpski telegraf, očekuju vas sjajni recepti koji će zadovoljiti svačije ukuse.

Foto: Republika

"Majstor sam za punjene paprike"

Voditeljka Bojana Ristivojević kaže da zna da spremi gotovo sva tradicionalna jela - sarmice u zelju, obične sarme, musaku, punjene paprike, za koje kaže da je ekspert, pa je čak osmislila i svoj recept, koji je oduševio prijatelje i ukućane. U našem dodatku "Srpki kuvar" saznaćete šta sve ona voli da klopa, kao i koji mediteranski specijalitet je otkrila svim čitaocima.

Poslastica za doručak, pirinač za ručak

Blogerka Ana Ćubela otkriva kako da spremite hrono palačinke, zapečeni paradajz s rižotom i tapendu od masline i indijskog oraha.

Osvežavajući gutljaj iz prirode

U periodu visokih temperatura većina traži način da se spase vrućine. Tečnost je jedan od najboljih prijatelja čoveka u toku leta, ali samo ako se radi o napitku koji nije gaziran i zašećeren. Zato ćete u našim receptima saznati kako da napravite najlepše smutije.

Sve ove recepte, kao i mnoge druge, dobićete u besplatnom dodatku "Srpski kuvar", koji izlazi svakog petka uz Srpski telegraf.