Telekom Srbija poklanja 20 računarskih kabineta osnovcima širom Srbije: Proglašeni ovogodišnji pobednici projekta "Stvaramo znanje"


IZVOR: Sponzorisan tekst - 05.06.2019 | 19:23


Na osnovu glasanja na zvaničnoj Facebook stranici mts Tvoj svet odabrano je 20 osnovnih škola koje će Telekom Srbija nagraditi savremenim informatičkim kabinetima u trećem ciklusu projekta "Stvaramo znanje". Glasanje je trajalo 10 dana, a ukupno je zabeleženo više od 150.000 glasova građana koji su se potrudili da doprinesu izboru željenih škola.

Foto: Promo

Spisak nagrađenih škola možete pogledati na sledećem linku.

Projekat "Stvaramo znanje" realizovan je uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja koje je predložilo 40 osnovnih škola koje su učestvovale na konkursu. Kako bi računarski kabineti bili podjednako raspoređeni u svim krajevima Srbije, škole su podeljene u četiri geografske regije. Po pet škola sa najvećim brojem glasova iz svake regije dobiće od Telekoma Srbija savremeno opremljene računarske kabinete.

Foto: Promo

U okviru projekta "Stvaramo znanje" tokom prethodne dve godine opremljeno je 40 informatičkih kabineta u osnovnim školama. Kao deo krovnog programa "Pokrećemo pokretače" kojim Telekom Srbija osnažuje institucije i pojedince da u svom okruženju pokreću pozitivne promene, projekat "Stvaramo znanje" osmišljen je kao podrška najmlađim pokretačima, pružajući mogućnost  osnovcima da unaprede digitalnu pismenost i prošire svoje znanje.

Foto: Promo

Foto: Promo