Poznati glumci se okupili u Nišu na žurci o kojoj će se pričati


IZVOR: Republika - 07.04.2019 | 13:15


Niš važi za filmski grad, pa zato ni malo ne čudi što su se sinoć neke od trenutno najpopularnijih domaćih glumačkih faca zatekle upravo tu. Ipak, ovog puta poznate glumce u Nišu nisu okupili filmski susreti ili premijera novog filma, već jedna malo drugačija premijera – premijera nove serije IQOS 3 uređaja.

Foto: Janko Petković

IQOS okupio poznate glumce

Kako izgleda nova serija ovog inovativnog uređaja, ali i čuvena atmosfera u Nišu, za koju važi da je posebno energična, uverio se i glumački kvartet – Anđelka Prpić, Petar Benčina, Zoran Pajić i Sofija Rajović, koji nisu želeli da propuste nišku IQOS 3 žurku.

Jedinstvena galerija fabrike kompanije Filip Moris, bila je pravi centar dobrog provoda, a na ovoj žurci bez duvanskog dima i Niš je imao priliku da sazna zašto IQOS 3  predstavljaju naredni korak u evoluciji ovog proizvoda za zagrevanje duvana.

Foto: Janko Petković

Anđelka Prpić i Petar Benčina

Poslednju seriju ovog uređaja karakteriše svojevrsna sinergija superiornog dizajna i naprednih performansi, a koja daje mogućnost pušačima, koji bi inače nastavili da konzumiraju cigarete, da pređu na manje štetne alternative.

Foto: Janko Petković

Sofija Rajović

Obzirom da je bend Marka Luisa, sina čuvenog muzičara Luisa, priredio nezaboravan provod u Nišu, i naterao poznatu glumačku ekipu da dođe čak iz Beograda, IQOS 3 žurka će se sigurno još dugo prepričavati.

Foto: Janko Petković

Poznati glumci iz serije "Istine i laži"