(VIDEO) NIJE GA BRIGA ZA ZAKON I ŽIVOTE PUTNIKA: Vozač trole u Beogradu radi OVO dok vozi!


IZVOR: Republika - 29.05.2018 | 12:23


Svako ko svakodnevno koristi gradski prevoz da bi došao do posla ili škole, zna koliko to nekada može biti naporno i zbog gužvi u saobraćaju i zbog gužve u samom vozilu. Nervoza je stalno prisutna i često dolazi do rasprava i nepredviđenih situacija. Kada je još na sve to i vozač bahat pa vozi veoma brzo i nepažljivo, onda je stres zagarantovan. Jedan vozač otišao je korak dalje pa je tokom vožnje odlučio da kuca poruke na mobilnom telefonu!

Na snimku koji je jedan od putnika u troli 28 zabeležio vidi se kako vozač duži vremenski period kuca poruke na svom telefonu, dok vozilom upravlja pomoću laktova!

Ovakvim ponašanjem dovodi u pitanje bezbednost svih putnika, a poznato je da je i zakonom predviđena stroga kazna za vozače koji koriste telefone tokom vožnje. 

 

 

Kako to obično biva, video je izazvao pažnju javnosti, a potom i pregršt komentara.

Jedan od tviteraša napisao je kako upravo zato i stoji natpis "Ne uznemiravati vozača tokom vožnje" jer mora na miru da kuca poruke i skroluje. Jedan šaljivi tviteraš napisao je "Šoferska je tuga pregolema", a bilo je i onih koji su zbog videa bili iznervirani pa su rekli da odmah svi treba da napuste vozilo i spasu živote.