LEDENI RADIJATORI U BEOGRADU! Zbog kvara isključeno grejanje, evo kada se ponovo očekuje redovno snabdevanje toplotnom energijom!


IZVOR: Republika - 30.01.2023 | 10:01


Snabdevanje je prekinuto u 9 časova.

Foto: pixabay.com
LEDENI RADIJATORI U BEOGRADU! Zbog kvara isključeno grejanje, evo kada se ponovo očekuje redovno snabdevanje toplotnom energijom!

Toplotna energija biće prekinuta potrošačima koji se snabdevaju iz magistralnog toplovoda M6, koji pripada području toplane Novi Beograd.

Kako su saopštili iz JKP "Beogradske toplane", snabdevanje će biti prekinuto u 9 časova zbog otklanjanja kvara.

Zbog popravke kvara u Savskoj ulici 37, bez snabdevanja toplotnom energijom biće korisnici u zoni: Savske ulice, Durmitorske, Višegradske, Vojvode Milenka, Risanske, Birčaninove, Sarajevske, Kneza Miloša, Balkanske, Nemanjine, Miloša Pocerca, Deligradske, Kralja Milutina, Njegoševe, Resavske, Stjepana Filipovića, Fabrisove, Zvečanske, Oblakovske, Dobropoljske, u delu Vračara u zoni Hrama Svetog Save i Neimara (deo bliže Bulevaru oslobođenja do Bokeljske i Šumatovačke ulice), kao i delu Senjaka (deo Ulice Koste Glavinića i deo Bulevara vojvode Mišića).

Takođe trasa magistralnog toplovoda M6 prostire se od toplane "Novi Beograd" preko mosta Gazela i toplotnom energijom snabdeva objekte na desnoj strani reke Save, od Beogradskog sajma do Nemanjine ulice i sve do Hrama Svetog Save i Južnog bulevara. Kako bi kvar bio otklonjen, potrebni su su građevinski, mašinski radovi i pripremni radovi, koji obuhvataju pražnjenje i punjenje toplovoda vodom.

Očekuje se da će redovno snabdevanje ovih potrošača biti nastavljeno 31. januara u jutarnjim časovima, navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO: