MALVERZACIJE OPOZICIJE ISPLIVALE NA ČISTAC: Licemerni i prevrtljivi - pre izbora se skrivali u rupi od Ukrajine, a sada obrnuli ćurak!


IZVOR: Republika - 21.05.2022 | 10:08


U emisiji na televiziji EuroNews "Direktno", gosti su govorili o gorućim temama za Srbiju, a dotakli su se i licimerja i manipulacija koje sprovodi opozicija koristeći tešku situaciju u kojoj se nalazi Ukrajina, pa glume heroje.

Foto: printscreen/N1/CBS Mornings
MALVERZACIJE OPOZICIJE ISPLIVALE NA ČISTAC: Licemerni i prevrtljivi - pre izbora se skrivali u rupi od Ukrajine, a sada obrnuli ćurak!

Dragan Cvijetin, politikolog i novinar, komentarisao je situaciju u opoziciji kao gost u emisiji "Direktno". Njegov stav je odraz mišljenja građana Srbije, koji više nisu sigurni ko šta priča i misli u opoziciji, jer je njihova prevrtljivost postala svakodnevnica. 

Kada je u pitanju tema rata u Ukrajini i uvođenja sankcija Rusiji, očigledno je da su se svi opozicionari krili u mišijoj rupi dok nisu prošli izbori, pa su sad promenili taktiku, u nadi da će njihove malverzacije imati neki, za njih dobitan, a građane poguban, ishod. 

 

 

- Većina opozicionih ličnosti se pre izbora krila od Ukrajine, a sada se stvari otvaraju. Da je iko od njih kandidovao za sankcije ne bi prešao cenzus - rekao je Cvijetić. 

- Nijedna strana iz Đilasove koalicije pre izbora nije bila za sankcije, ćutali su, krili se, a sada bi oni da menjaju politiku, oni bi da Vučić preumi birače - zaključuje politikolog. 

 

Srpska opozicija koja se okupila oko različitih aktera koji iz dana u dan menjaju stavove i orijentaciju, te tako koriste rat u Ukrajini za svaki neuspeli pokušaj napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Međutim, svi su prepoznali njihovo skriveno lice, koje ne vidi ništa drugo nego ličnu korist.