RADOVI NA RENOVIRANJU POŠTE U ULICI PATRISA LUMUMBE NA KARABURMI (FOTO)


IZVOR: Republika - 24.02.2022 | 10:15


Predsednik Gradske opštine Palilula Miroslav Ivanović obišao je danas zajedno sa direktorom JP Pošta Srbije Zoranom Đorđevićem radove na renoviranju pošte u Ulici Patrisa Lumumbe 50 na Karaburmi, koje finansira Opština.

Foto: Grad Beograd
RADOVI NA RENOVIRANJU POŠTE U ULICI PATRISA LUMUMBE NA KARABURMI (FOTO)


- Gradska opština Palilula sa zadovoljstvom učestvuje u renoviranju pošte, jer to doprinosi poboljšanju uslova i kvalitetnijoj usluzi koju Pošta Srbije pruža našim građanima na Karaburmi - rekao je Ivanović.

Saopštio je da Opština finansira krečenje prostorije, postavljanje spuštenog plafona (tzv. armstrong plafona), sređivanje osvetljenja, uređenje platoa ispred ulaska u poštu, a srediće u budućnosti ulicu i prilaz iza objekta pošte. 

Direktor JP Pošta Srbije Zoran Đorđević tokom obilaska radova izjavio je: POGLEDAJ GALERIJU

- Pošta na Karaburmi u Ulici Patrisa Lumumbe jedna je od mnogobrojnih pošta čija je adaptacija trenutno u toku. Naša želja je da u narednom periodu svi naši objekti budu modernizovani, na čemu se renoviranjem objekata širom Srbije intenzivno radi. 
U planu je otvaranje još trista pošta uključujući ugovorne pošte, dok su bolji uslovi rada jedan od prioriteta Pošte Srbije u narednom periodu 
- rekao je Đorđević.

Pošta radi u punom kapacitetu, jer se radovi izvode uz obezbeđenje uslova za nesmetano funkcionisanje usluga i prisustvo stranaka.