PORODICA JELIĆ ĆE ZA PAR MESECI IMATI SVOJ NOVI DOM: Familija iz Surčina dobija montažnu kuću od Grada (VIDEO)


IZVOR: Republika - 30.01.2022 | 09:26


Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić posetio je juče porodicu Jelić u Surčinu koja već deset godina živi kao podstanar, a kojoj će, prema njegovim rečima, gradska Fondacija za decu i mlade "Gnezdo" donirati montažnu kuću.

Foto: www.beograd.rs
PORODICA JELIĆ ĆE ZA PAR MESECI IMATI SVOJ NOVI DOM: Familija iz Surčina dobija montažnu kuću od Grada (VIDEO)

Vesić je rekao da Nikolina Jelić sa devetoro dece već deset godina živi kao podstanar, te da će gradska Fondacija porodici, a na inicijativu opštine Surčin, donirati montažnu kuću.

Dogovorili smo da gradska Fondacija "Gnezdo", koja je osnovana da bi pomogala porodice za koje nije dovoljna pomoć u sistemu socijalne zaštite, obezbedi montažnu kuću u Surčinu, a opština će obezbediti plac i uraditi temelje - rekao je Vesić.

Zamenik gradonačelnika je zahvalio Fondaciji, opštini, kao i svešteniku iz Surčina koji već godinama pomaže porodici i naveo da je ta inicijativa pokazatelj da samo zajedničkim snagama može da se poboljšava život ljudi.

Vesić je danas objavio video o porodici Jelić uz poruku:

Nikolini Jelić i njenim devetoro dece poklanjamo kuću. Treba da vodimo računa jedni o drugima i da pomognemo koliko možemo. Samo tako Beograd pobeđuje!