GRAĐANI, OPREZ! U ovom delu Beograda lopovi počeli sa masovnim "operacijama", dobro su uigrani! STIŽE SVE VIŠE PRIJAVA! (FOTO)


IZVOR: Republika - 26.12.2021 | 08:18


Lopovi haraju beogradskim naseljem Karaburma!

Foto: pixabay.com
GRAĐANI, OPREZ! U ovom delu Beograda lopovi počeli sa masovnim "operacijama", dobro su uigrani! STIŽE SVE VIŠE PRIJAVA! (FOTO)

Stanovnici ovog dela grada žale se na društvenim mrežama kako često ostaju bez točkova na svojim automobilima.

Neki od njih su svoju muku podelili i na društvenim mrežama gde masovno objavljuju fotografije svojih, ali i komšijskih automobila. 

- Je ne znam koji je to automobil po redu. Kod mene u ulici su tri automobila sljuštili za mesec dana - požalio se jedan od građana.

Krađe automobilskih točkova nisu novost ni u Srbiji ni u svetu, naročito u periodu zamene letnjih guma.

Ipak, postoji efikasan metod sprečavanja ovakve vrste krađa. Sve što vam je potrebno je da kupite set sigurnosnih šrafova za vaš automobil.

U pitanju je komplet od četiri šrafa s posebnim navojem koji ide uz njih. Svaki od šrafova stavi se na po jedan točak i on se ne može skinuti bez upotrebe posebnog navoja, koji odgovara samo vašem profilu.

Sigurnosne šrafove možete da kupite u svim bolje opremljenim prodavnicama auto delova, mada se preporučuje da ih nabavite kod ovlašćenog predstavnika za marku automobila koju imate.

BONUS VIDEO: