BEOGRADSKE ČAROLIJE POČINJU: Otvoren "Trg Bajki" na Zvezdari


IZVOR: Republika - 02.12.2017 | 12:55


Gradonačelnik Beograda Siniša Mali prisustvovao je otvaranju "Trga bajki" ispred UK "Vuk Stefanović Karadžić", čime je započela manifestacija "Beogradska zima".

Foto: Promo foto

"Trg bajki" otvorio gradonačelnik

Siniša Mali rekao je da će „Trg bajki” biti otvoren do 30. decembra, te da je programom predviđeno 80 koncerata, radionica, predstava i drugih sadržaja.
–  U poslednje dve godine više od 120.000 ljudi prošlo je kroz "Trg bajki". Ova manifestacija označava početak "Beogradske zime", a spremili smo mnogo lepih iznenađenja za naše mališane.

Foto: Promo foto

Zvezdara puna mališana

Biće tu i srpskih narodnih bajki, što znači da će naši najmlađi imati priliku da nauče ponešto iz naše istorije i tradicije. Sutra na Trgu republike počinje manifestacija "Trg otvorenog srca". "Beogradska zima" se zahutava i trajaće naredna dva meseca – istakao je Mali i pozvao sugrađane da svakodnevno uživaju u raznovrsnom programu u gradu.

POGLEDAJ GALERIJU Ova godina bi trebalo da bude rekordna po prihodima iz turizma, naveo je Mali, i dodao da se Grad Beograd trudi da na ovaj način zaradi novac, ali da u isto vreme sugrađanima priredi pravu prazničnu atmosferu kakvu ovaj grad i zaslužuje.
Gradonačelnik je Beograđanima poželeo srećne novogodišnje praznike i naveo da su upravo praznici prilika da se provede kvalitetno vreme sa porodicom.