RASTE NOVI HOTEL: Vučić i Mali na svečanosti povodom postavljanja kamena temeljca


IZVOR: Tanjug - 30.11.2017 | 11:57


Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvuju svečanosti povodom postavljanja kamena temeljca novog hotela Mona Plaza koji je investicija kompanije Mona d. o. o. iz Beograda, vredna 30 miliona evra.

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Zaslužni za konstantan rast Beograda

Pored šefa države kamen temeljac novog Moninog zdanja, koji će se rasprostirati na blizu 20.000 metara kvadratnih, postaviće i gradonačelnik Beograda Siniša Mali, predsednik upravnog odbora Mona Hotel Menagement d.o.o. Tomislav Momirović i direktor Mona d.o.o. Uroš Momirović.

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Postavljanje kamena temeljca

Novi hotel će se nalaziti na Dorćolu, a svečanosti prisustvuju i potpredsednik Vlade i ministar Rasim Ljajić i potpredsednik Skupštine Srbije Vladimir Marinković, kao i ministar Mladen Šarčević.

"Mona Plaza" prostiraće se na oko 20.000 kvadrata imaće 152 sobe i apartmane, parking, banket salu, fitnes centar, dva restorana, a biće izgradjen po savremenim standardima.

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Zajedno u nove pobede

Kompanija "Mona" proizvodi žensku i mušku odeću od kože i tekstila, kao i širok asortiman kožnih aksesoara, a ulaganje u turizam započela je 2011. godine.

Tada je osnovana "Mona Hotel Manadžment" u čijem su vlasništvu hoteli "Mona Zlatibor" na Zlatiboru, hotel "Javor" u Kušićima i hotel "Argo" u Beogradu.