Gradski odbor SNS: ĐILASOVCIMA JE BEOGRAD SAMO KRUG DVOJKE, ŽELE JEDINO DA SE DOKOPAJU VLASTI


IZVOR: Republika - 14.10.2020 | 16:30


Pitanje koje se svakodnevno nameće, nakon nekog saopštenja predstavnika Đilasovog Saveza, jeste da li su neobavešteni ili su samo zlonamerni.

Foto: Tanjug

Dragan Đilas

Tako je i danas sa izjavom Narodne stranke. 

Krajnje je licemerno da oni za koje je Beograd bio samo krug dvojke, koji su građane delili na građane prvog i drugog reda, koji nisu znali na karti da pokažu gde je Grocka, a kamo li Kaluđerica, danas izražavaju brigu za to naselje. 

Da su zaista posvećeni razvoju Beograda, da prate dešavanja, znali bi da su u završnoj fazi pregovori sa EIB-om oko izgradnje kompletne kanalizacije u Kaluđerici, sa prečistačem za preradu otpadnih voda. 
Sa istim onim EIB-om od koga su Đilasovci uzimali novac za lickanje ulica u centru grada, odgovorna vlast danas pregovara za izgradnju kanalizacione mreže i time rešava problem građana. 

Da ne misle samo na vlast i privilegiju, već da iskreno mare za Beograd i Beograđane znali bi da se trenutno radi na regionalnom vodovodu Makiš–Mladenovac, koji će meštanima omogućiti redovno vodosnabdevanje, koje Đilas nije bio sposoban da im omogući. 

 
$bp("Brid_02692609", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"236"});

Da Đilasovci razmišljaju o bilo čemu drugom osim kako da se dočepaju vlasti, znali bi da se upravo u Kaluđerici završavaju pristupne saobraćajnice i parking za groblje, znali bi da se upravo vlast predvođena Srpskom naprednom strankom brine o svakom građaninu, svakoj opštini i svakom naselju čineći Beograd boljim i lepšim mestom za život svih ljudi, ma gde da žive i to je ono što pravi jasnu razliku između odgovornih, posvećenih i marljivih ljudi iz Srpske napredne stranke i Đilasovih lešinara koji gledaju samo kako da zadovolje vlastite interese i pohlepu.