Vesić: Opozicija nije videla ugovor vredan 193 miliona evra!


IZVOR: Tanjug - 27.12.2019 | 14:43


Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić primetio je danas da je projekat izgradnje toplodalekovoda od Obrenovca do Novog Beograda na današnjoj sednici Skupštine grada prošao nezapaženo od strane opozicije i ocenio da to pokazuje njihovu nezainteresovanost i neznanje.

Foto: Tanjug/B. STEKIĆ

Goran Vesić

Reč je o projektu vrednom 193 miliona evra koji je, rekao je Vesić novinarima u holu gradskog parlamenta, prošao potpuno nezapaženo od strane opozicionih odbornika, kako onih koji ne prisustvuju sednicama Skupštine grada, tako i onih koji su bili na današnjoj sednici.

- Oni ovaj projekat nisu čak ni pomenuli jer oni ništa ne čitaju, nijedan materijal koji je važan za Beograd ne znaju. Jedino reaguju na novinske natpise, poluistine i ovo samo pokazuje kako bi izgledao Beograd kada bi ga vodila ta ekipa, ona što je ispred sale, a i opozicioni odbornici koji su prisustvovali sednici gradskog parlamenta - dodao je Vesić.

On je ocenio da to pokazuje nezainteresovanost i neznanje odbornika opozicije jer, dodao je, ovaj projekat vredi koliko i šestina gradskog budžeta.

Izgradnja toplodalekovoda "TENT A" Obrenovac - Toplana "Novi Beograd" trebalo bi da počne u septembru sledeće godine, a informacija o realizaciji tog projekta usvojena je danas na sednici gradskog parlamenta.