SPREMNE KUĆICE ZA ULIČNE PSE U BEOGRADU!


IZVOR: Marija SAMOJLOVIĆ - 23.12.2018 | 15:47 >> 15:49


Pet drvenih kućica za pse koje su juče oslikali đaci prvaci iz osnovne škole "Sveti Sava" biće prosleđene gradu Beogradu koji ih će rasporediti na još uvek nepoznate lokacije u cilju zbrinjavanja uličnih pasa. Ovaj humanitarni gest podržalo je i nekoliko javnih ličnosti, a infulenserka Nela Bunčić i MMA borac Dušan Džakić zasukali su rukave i zajedno sa mališanima farbali kućice.

Foto: e-stock/J. JOVANOVIĆ

MMA borac sa decom pomaže lutalicama da prezime

Akcija je održana u holu Kombank Dvorane u sklopu manifestacije "Beogradska zima" i u susret pretpremijeri filma "Bela i Sebastijan 3: Najbolji prijatelji" koji donosi priču o ljubavi između dečaka i psa, a sve to da bi najmlađi razvili svest o brizi prema životinjama.  POGLEDAJ GALERIJU

Učiteljica razreda I-2 iz oš "Sveti Sava" Gorica Ivanović pozvala je svoje učenike da podrže ovu akciju jer smatra da je to jedan od načina da im se usadi društvena odgovornost, ljubav i lepo ponašanje, ne samo prema psima, već prema svim živim bićima. 

Udomila dva psa

Nela Bunčić influenserka i atletičarka, na Instagramu poznata kao "jugoslovenka" sa radošću je pomagala deci u oslikavanju kućica, nisu joj smetale ni boje na rukama, niti fleke od farbe na odeći.

Foto: e-stock/J. JOVANOVIĆ

Nela Bunčić influenserka i atletičarka

- Podržavam udomljavanje, kao i akciju povećanja kazni za mučitelje životinja, zato sam ovde. Imam dva psa, Oskara i Leu i oboje su usvojeni- kaže Nela

Čitavu akciju je organizovala distributerska kuća MCF MegaCom Film, a roditelji i deca su oduševljeni i nadaju se da će uskoro biti mnogo više od pet ovakvih kućica u Beogradu.