GLUMIO TARZANA, PA POGINIO: Udarila ga struja, kad se popeo na banderu


IZVOR: Republika - 03.07.2018 | 12:56


Igor Kučera (38) iz Kikinde tragično je nastradao ispred svoje kuće posle pada sa gvozdene bandere, visoke više 12 metara, dok je u šali glumio Tarzana!

Foto: pixabay.com

Poginuli mladić je pre nesreće pričao sa društvom ispred prodavnice, gde su se često okupljali, a onda je počeo da se penje na gvozdenu banderu koja se nalazi u blizini njegove kuće.

- Čula sam da je hteo da izigrava Tarzana. Nismo u momentu znali ni o kome je reč, ni šta se dešava, ali već je bilo kasno. Udarila ga je struja i samo je odskočio i pao na zemlju. Bilo je užasno. Hitna pomoć je odmah došla, ali lekari nisu mogli da mu pomognu - priča za „Alo!“ žena koja je bila očevidac tragedije.

Poznanik Igora Kučere kaže da su se lekari u kikindskoj bolnici pet dana borili da ga održe u životu.

- Stalno se izmotavao i to ga je koštalo glave. Kad je pao sa bandere, zadobio je otvorene prelome lobanje, a imao je i opekotine od struje. Jeziva scena nas je sve potresla, a boga smo molili samo da ostane živ. Posle nekoliko operacija, podlegao je povredama. Svi smo mnogo tužni zbog toga - kaže momak, koji je poznavao Igora.

"Večiti dečaci“, kako meštani ovog grada na severu Banata nazivaju ovakve momke, skupljali su se skoro svakodnevno na ćošku Jugovićeve ulice i Jovana Popovića, u blizini mesta nesreće. To im je bilo mesto sastanka, gde su se družili i pričali, ali nikada nije bilo smrtnog ishoda.