Manekenka Ivana (18) je pala sa balkona bogatog para: Oni sada otkrivaju ŠTA SE DOGODILO!


IZVOR: Republika - 01.04.2018 | 22:19


Američki biznismen i njegova žena koji su ugostili Ivanu Smit u svojoj kući priznali su da su imali seks u troje sa holandskom manekenkom, nekoliko sati pre nego što je pronađena mrtva na šestom spratu njihove zgrade u Kuala Lumpuru.

Aleks Džonson (44), trgovac kriptovalutama, i njegova žena Luna (31), poreklom iz Kazahstana, rekli su da su imali seks sa 18-godišnjom manekenkom nedeljama pre fatalnog incidenta 7. decembra, kao i seks utroje, nekoliko sati pre njene smrti.

Džonsonovi su rekli da su Ivanu upoznali u noćnom klubu 31. oktobra prošle godine i da su od tada flertovali s njom preko "Vocap" grupe.

Prošlog novembra par je čak unajmio dadilju za njihovu ćerku kako bi mogli da budu sa Ivanom u hotelu sa pet zvezdica u Kuala Lumpuru.

 

 

- Stvarno smo se povezali. Kad smo seli da pričamo, osećala sam se kao da je znam oduvek. Rekla je da ima 26 godina. Nisam to dovodila u sumnju – rekla je Luna.

Neimenovani radnik noćnog kluba je rekao da je Ivana bila redovni korisnik droga, obično kokaina i ekstazija. Aleks i Luna kažu da nisu krivi za Ivaninu smrt i da je to tragičan incident, ali da su primili nekoliko pretnji smrću i čak pretnju da će im kidnapovati njihovu petogodišnju ćerku.

- Ovaj slučaj je lekcija kako lažne tvrdnje i vesti mogu uništiti ljude. Nikad nismo nameravali da objavimo u javnosti detalje iz našeg bračnog života. Sada se plašimo za svoje živote i nemamo izbora – rekao je Aleks.

Luna je rekla da joj se ruke tresu kad se pomene Ivanina smrt.

- Osećam bol u srcu. Osećam se veoma tužno. To je užasno. Zato što se borim da dokažem svoju nevinost, nisam imala priliku da to prebolim – navela je ona.

Džonsonovi kažu da su proveli dve nedelje u policijskom pritvoru zbog upotrebe droge i kršenja imigrantskih pravila. Noć pre nego što je Ivana pala sa balkona njihovog stana, Džonsonovi kažu da su bili sa manekenkom u noćnom klubu. Sledećeg jutra Luna je otišla da odvede dete u školu i vratila se, kako tvrdi, oko 8.15. ujutro.

 

You will be exactly as happy as you decide to be . ♡

A post shared by Ivana Smit (@ivana_smit) on Nov 14, 2017 at 12:30am PST

- Aleks i Ivana su ležali na krevetu. Ona je bila budna, on je spavao. Prišla sam im i rekla: "Ja sam sada slobodna". Seli smo na sofu i nakon 20 minuta Ivana je pustila muziku i skinula se. Otišli smo u spavaću sobu i bili intimni – ispričala je Luna.

Ona tvrdi da je Ivanu pronašla kasnije kako luta, pričajući sama sa sobom i smejući se.

- Bila sam umorna nakon svega toga. U 10.15 sam otišla u spavaću sobu. Čim sam spustila glavu na jastuk zaspala sam – navela je Luna.

Ona se probudila tri sata kasnije i videla Ivanine stvari, ali ne i nju, pa je pretpostavila da je otišla na fotografisanje.

 

New topje ?? #thxbabe #weekend #genieten #lookinggoodformyman

A post shared by Ivana Smit (@ivana_smit) on May 13, 2017 at 6:40am PDT

- Kasnije nas je policija obavestila da je pronađeno Ivanino telo - rekla je ona.

Džonsonovi tvrde da su videli otiske stopala na balkonu i na vrhu klima-uređaja. Malezijska policija je rekla je istraga smrti manekenke trenutno u konfuziji. Holandski patolog Frank Van Der Got je ispitao Ivanino telo i otkrio modrice na njenim nadlakticama, što ukazuje da se borila pre nego što je pala sa balkona. U njenom telu su takođe pronađeni tragovi kokaina i para-metoksimetamfetamina (pMMA).