KAKVA SUDBINA ČEKA OSUMNJIČENE ZA TERORISTIČKI NAPAD? Hitno će biti prebačeni u Moskvu!


IZVOR: Republika/ T. J. - 23.03.2024 | 10:20


Federalna služba bezbednosti Rusije takođe je saopštila da su osumnjičeni teroristi imali kontakte na ukrajinskoj strani.

Foto: Tanjug/AP
KAKVA SUDBINA ČEKA OSUMNJIČENE ZA TERORISTIČKI NAPAD? Hitno će biti prebačeni u Moskvu!

Prema saopštenju Federalne službe bezbednosti Rusije, teroristi koji su sinoć izveli napad u koncertnoj dvorani "Krokus siti hol" u Moskvi imali su nameru da pređu granicu Rusije i Ukrajine. Nakon hapšenja nedaleko od ukrajinske granice, osumnjičeni se prebacuju u Moskvu radi dalje istrage. Uhapšeno je ukupno 11 osoba, od kojih je četvoro direktno učestvovalo u napadu.

Federalna služba bezbednosti Rusije takođe je saopštila da su osumnjičeni teroristi imali kontakte na ukrajinskoj strani. Ova informacija baca novo svetlo na istragu, ukazujući na moguću povezanost između napadača i osoba ili grupa u Ukrajini.

 

 


Ministarstvo zdravlja objavilo je spisak od 37 osoba koje su stradale u terorističkom napadu u Moskvi. Ovaj tragičan događaj ostavio je dubok trag, a spisak žrtava pruža uvid u razmere ovog užasnog događaja.

Ova dešavanja su izazvala šok i zabrinutost širom Rusije i sveta, a istražitelji sada pokušavaju da utvrde motive i pozadinu napada.

 

 

Dalja istraga će možda otkriti nove detalje o planovima terorista i njihovim vezama, a nadležne službe preduzimaju korake kako bi osigurale bezbednost građana i sprečile slične incidente u budućnosti.

BONUS VIDEO: