''PROSTITUTKE SU POD MASKOM SOTONE'' Horor u Beču: Avganistanac u javnoj kući izmasakrirao tri Kineskinje - od siline uboda skoro im odsekao glave!


IZVOR: Republika - 02.03.2024 | 22:59


Građani Beča su šokirani brutalnim trostrukim ubistvom koje se dogodilo u četvrti Brigitenau. Osumnjičeni za ovaj jeziv zločin je Ebadulah A. (27), poreklom iz Avganistana, kojeg je lišila slobode bečka policija. On se tereti da je iskasapio tri prostitutke.

Foto: Shuttesrtock
''PROSTITUTKE SU POD MASKOM SOTONE'' Horor u Beču: Avganistanac u javnoj kući izmasakrirao tri Kineskinje - od siline uboda skoro im odsekao glave!

Avganistanac, je priznao zločin. Kako pišu autrijski mediji, ubica je nožem izmasakrirao svoje žrtve do neprepoznatljivosti, među ubijenim ženama je i vlasnica bordela, saopštila je policija.

Nakon džamije otišao u erotski klub - s ciljem da ubije

Ebadulah je 24. februara uveče otišao u azijski erotski klub posle posete džamiji, sa jednim ciljem: da ubije.

- Prostitutke su pod maskom Sotone. Pročitao sam u Kuranu da trebam da izvršim džihad! - rekao je policiji Ebadulah. 

On je na saslušanju dodao da su mu glasovi naredili da izvrši pokolj.

Kako prenosi Hojte pre krvavog pira on je u supermarketu je kupio tri noža sa oštricama različitih dužina i otišao u javnu kuću gde je na smrt izbo dve prostitutke i vlasnicu kluba.

Sve tri žene su Kineskinje. Jedna od radnica uspela je da se spasi tako što se zaključala u sobu, i slušala jezive krike žrtava dok ih je pomahnitali Avganistanac masakrirao do neprepoznatljivosti.

Lekari sudske medicine utvrdili su da su žrtve izbodene sa oko 100 uboda koji su bili toliko brutalni i siloviti da su glave dve žrtave bile gotovo odsečene. Preživela je samo jedna žena jer se zaključala u sobu. Smrtni krici njenih prijateljica progoniće je do kraja života.

Za advokata Filipa Springera, osumnjičeni trostruki ubica je "slomljena duša i jadan pacijent. On živi u mitskom svetu.”, ističe on.

Ako veštaci utvrde da je bio uračunljiv - 

Ebadulaha čeka doživotna robija

Zbog toga je zatraženo psihološko veštačenje kako bi se utvrdilo d ali je bio uračunljiv u breme zločina. Od izveštaja o uračunljivost zavisiće i dužina kazne, i dužina pritvora.

Naime, ako se utvrdi da je Avganistanac bio neuračunljiv u vreme zločina, mogao bi de facto da bude poslat u ustanovu za mentalno poremećene bez suđenja za ubistvo. Ukoliko se utvrdi da je Ebadulah bio uračunljiv u vreme izvršenja ubistva mogao bi da bude osuđen na doživotnu robiju.

Njegov advokat takođe želi da sačeka i rezultate toksikoloških testova jer sumnja da je je bio po dejstvom tečnog ekstazija (GHB-a). Takozvani GBH može izazvati napade agresije, piše Krone cajtung, a prenosi Blic

BONUS VIDEO