SLEDILI SU SE OD STRAHA: Policajci ugledali bebu na podu kuće, pa razvalili vrata da je spasu! Usledilo je SUROVO OTREŽNJENJE


IZVOR: Republika/I.Đ. - 06.02.2024 | 17:37


Neverovatna scena u kraju u kojem se nikad ne dešava ništa slično

Foto: Shuttestock
SLEDILI SU SE OD STRAHA: Policajci ugledali bebu na podu kuće, pa razvalili vrata da je spasu! Usledilo je SUROVO OTREŽNJENJE

Britanka Ava Prajor pravo niotkuda, zbog nesmotrene reakcije svoje majke, morala je da plaća nova ulazna vrata, staklo ali i vrata sobe.

Avi je majka nabila neočekivani trošak u životu jer se zabrinula za nju, pošto ju je satima zvala na telefon a ona se nije javljala.

Kako joj se Ava uvek javljala, majka je pozvala policiju. Umetnica koja se bavi izradom veoma realističnih lutki, bila je u gradu i nije ni bila svesna da su pred vratima njene kuće u Malvernu, Vorsesteršajer - policajci.

Majka ih je alarmirala kako bi proverili da joj se nešto loše nije dogodilo, a oni su kroz prozor ugledali lutku na podu koja ih je jako podsećala na bebu.

Ne znajući da Ava nije majka i uplašivši se zbog prizora, oni su odmah provalili u njenu kuću, prenosi Sky news.

Zbog toga što je Ava lutki navukla skafander i stavila je na pod ugasivši svetlo, policajci nisu odmah videli da je reč o igrački.

Sablažnjeni ali i postiđeni zbog svoje reakcije usled realističnog prizora, policajci su kontaktirali Avu.

"Nije mi bilo nimalo smešno kad sam čula šta se dogodilo. Morala sam da zamenim vrata i staklo i da popravim prednja vrata. Zalepila sam na vrata kuće natpis: 'Ovde su realistične lutke. U kući nema ostavljenih beba. Molim da ne paničarite niti uništavate vrata ili prozore. Hvala'", rekla je Ava.